Fara cele patru evacuari ar fi fost sleeper-ul perfect. Modelul german cu sase locuri la interior are 700 de cai pe ambele punti

  • Un american si-a scos la licitatie vechiul Mercedes R63 AMG
  • Modelul german a primit 700 CP sub capota
  • Cea mai mare suma oferita pana acum a fost 37.500 de dolari
Distribuie pe Facebook

Scos la licitatie pe celebrul site Bring a Trailer, automobilul in cauza a primit sase oferte diferite. Cea mai mare dintre acestea: 37.500 de dolari.

Unul dintre cele doar 200 de exemplare Mercedes R63 AMG produse in total a fost scos la vanzare pe internet, in SUA. Fabricat acum mai bine de zece ani, in cursul anului 2007, modelul german cu sase locuri la interior ascunde sub capota un motor V8 de 6.2 litri...

... cu sistem de supraalimentare pe baza de compresor mecanic si alte cateva imbunatatiri tehnice pentru o putere maxima de 700 de cai. Livrata ambelor punti prin intermediul unei cutii automate cu sapte rapoarte, daca mai trebuia precizat.

Mercedes R63 AMG de 700 CP

Timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora reprezinta, din pacate, unul dintre marele mistere ale acestui Mercedes R63 AMG, insa este bine de stiu ca din peisaj nu lipsesc nici franele supradimensionate. Sau suspensia pe aer mai joasa.

Din punct de vedere estetic, jantele din aliaj cu diametrul pe 21 de inch si design clasic reprezinta, de departe, principalul punct de atractie al modelului german cu sase locuri la interior. Si, totodata, singurul element complet nou de la exterior.

In interior, respectivul Mercedes R63 AMG isi intampina pasagerii alaturi de scaune fata multifunctionale, tapiterie din piele neagra, plus climatizare cu reglare automata a temperaturii pe trei zone. Alte dotari disponibile in cazul de fata inclusiv sistem de navigatie...

... camera pentru marsarier, dar si trapa cu actionare electrica. Acelasi model german cu sase locuri la interior mai are de anuntat si aproape 110.000 de km in bord, pe cand cea mai mare suma oferita pana acum este de 37.500 de dolari.

Mercedes R63 AMG de 700 CP

Mercedes R63 AMG de 700 CP

Mercedes R63 AMG de 700 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (81) Poze Mercedes R63 AMG de 700 CP
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 20 Martie 2020