Fara cele patru evacuari ar fi fost un sleeper pe cinste. Performantele nestiute ale acestui model german

Fara cele patru evacuari ar fi fost un sleeper pe cinste. Performantele nestiute ale acestui model german
  • Primul pachet de tuning destinat noului S5 Cabrio vine de la ABT
  • Decapotabila Audi se bucura acum de un total de 425 cai putere
  • Clientii pot opta inclusiv pentru jante din aliaj de pana la 20 inch
Distribuie pe Facebook

Chiar daca inspira eleganta si lux cu fiecare unghi, performantele sunt cele care impresioneaza cu adevarat in povestea acestui Audi in doua portiere.

Si-a inceput viata ca un 'banal' S5, insa ulterior a decis isi doreste ceva mai mult de-atat. A trecut intre timp pe la cabinetul ABT Sportsline, iar acum are cu ce se lauda.

Comparativ cu celelalte exemplare de pe sosea, el se bucura de 425 CP sub capota. Sau, daca vrei, cu doar 25 cai putere mai putin decat un RS5 de ultima generatie.

Este pus in continuare in miscare de o motorizare 3.0 TFSI, dar noua unitate de control dezvoltata de specialistii germani il ajuta sa fie mai vioi. Cat de vioi?

Din pacate, raspunsul lipseste cu desavarsire pentru moment. Exista insa toate premizele unei acceleratii de la 0 la 100 km/h in mai putin de cinci secunde.

Audi S5 Cabrio de la ABT

Pe plan estetic, nu multe sunt de anuntat. Exceptand noile jante cu design unic si diametru de pana la 20 inch, exteriorul in doua portiere a scapat complet neatins.

Vestea buna este ca posesorilor de Audi S5 li se pregatesc diverse imbunatatiri aerodinamice. Imbunatatiri care sa aiba inclusiv rol functional, bineinteles.

Intre timp, oferta ABT Sportsline - din punct de vedere estetic, cuprinde... noi covorase. Plus LED-uri care proiecteaza logo-ul companiei pe asfalt, ce este drept.

Toate acestora li se adauga promisiunea departamentului Individual de a satisface orice dorinta a clientului. Cel putin la nivel de materiale, culori si cusaturi.

Ajunsi la final, reamintim inca o data ca decapotabila germanilor se bucura de un 3.0 TFSI de 354 CP. Acesta lucreaza alaturi de o cutie automata in opt rapoarte.

Un sistem de tractiune integrala completeaza pachetul tehnic. Sprintul 0 - 100 km/h se realizeaza in 5.1 secunde, in timp ce viteza de top e limitata la 250 km/h.

Audi S5 Cabrio de la ABT

Audi S5 Cabrio de la ABT

Audi S5 Cabrio de la ABT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Audi S5 Cabrio de la ABT
mai multe