Fericiti cei ce conduc un Evoque Cabrio, caci pentru ei este noul pachet de tuning de la Hamann

Fericiti cei ce conduc un Evoque Cabrio, caci pentru ei este noul pachet de tuning de la Hamann
  • Industria tuningului anunta noi modificari pentru britanicul Range Rover Evoque Cabrio
  • Pachetul cu pricina poarta semnatura specialistilor Hamann si schimba... absolut totul
  • Clientii pot opta pentru spoilere agresiv stilizate, jante supradimensionate si plusuri modeste de putere
Distribuie pe Facebook

Specialistii germani din cadrul companiei de tuning Hamann vin in sprijinul celor care au pus mana pe un exemplar al noului Range Rover Evoque Cabrio cu fel si fel de imbunatatiri, de la spoilere agresiv stilizate pana la jante supradimensionate si plusuri... modeste de putere.

Este unul dintre cele mai atragatoare crossovere ale momentului, meniul sau vizual culminand cu plafonul capabil sa se faca nevazut in doar 18 secunde.

Vestile bune continua inclusiv la nivelul gamei de motorizari, noul Range Rover Evoque Cabrio - caci el reprezinta principalul subiect al acestei discutii, lasand impresia ca nu mai mare nevoie de niciun fel de imbunatatiri.

Chiar si asa, germanii de la Hamann nu au putut sta prea mult timp departe de modelul britanic, celebrul tuner anuntand recent numeroase schimbari.

Schimbari operate atat la nivelul caroseriei, cat si sub capota, clientii noului Range Rover Evoque Cabrio putand opta pentru spoilere agresiv stilizate, jante supradimensionate, dar si plusuri... modeste de putere.

Range Rover Evoque Cabrio de la HamannRange Rover Evoque Cabrio de la Hamann

Range Rover Evoque Cabrio de la Hamann

Intr-o alta ordine de idei, versiunea SD4 dezvolta acum un total de 210 CP, pe cand varianta TD4 propune un set de valori maxime precum 181 CP si 460 Nm.

Spre fericirea lor, posesorii benzinarului Si4 vor ajunge sa aiba la dispozitie dupa interventia specialistilor Hamann undeva in jurul a 260 CP, suficient pentru a sprinta de la 0 la 100 km/h in mai putin de 8.6 secunde.

Referitor la meniul interior, germanii s-au limitat la a decora modelul britanic doar cu noi pedale din aluminiu si praguri iluminate cu logo-ul tunerului.

Detaliile cu privire la programul Hamann destinat crossoverului Range Rover Evoque Cabrio se opresc, pentru moment aici, pretul modificarilor descrise de-a lungul si latul ultimelor randuri ramanand astfel un mare mister.

Distribuie pe Facebook
mai multe