Ferrari 458 Spider by Project Kahn - Modificari minime, satisfactie maxima

Ferrari 458 Spider by Project Kahn - Modificari minime, satisfactie maxima
Prezentat in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt de anul trecut, cel mai nou membru al familiei de modele Ferrari 458 ajunge pe mainile britanicilor de la Project Kahn pentru a se alege cu un plus de perfectiune.
Distribuie pe Facebook
Echipata cu un zgomotos V8, plus un plafon capabil sa dispara in numai 14 secunde, versiunea fara de acoperis a modelului Ferrari 458 Italia reprezinta alegerea perfecta pentru cei care se vor vazuti si auziti. De asemenea, noul 458 Spider reprezinta si oportunitatea ideala pentru ca cei de la Project Kahn sa-si demonstreze maiestria si abilitatile lor de a modifica cu succes un automobil care cu greu mai are nevoie de vreun fel de imbunatatire.

Asemeni majoritatii pachetelor de tuning dezvoltate de compania britanica, si programul dedicat atragatorului supercar din Maranello se limiteaza la doua-trei atingeri subtile, dintre care jantele sunt dintre cele mai reprezentative si mai vizibile. Nu vor fi trecute insa cu privirea nici etrierele sistemului de franare finisate in galben, specialistii Project Kahn insistand ca numeroase schimbari au fost operate si la nivelul sectiunilor fata - spate sau transmisiei F1 cu sapte trepte si dublu-ambreiaj.

Ca de fiecare data, celebra companie britanica de tuning ne anunta in incheiere ca iubitorii de inalta exclusivitate pot inainta o comanda si pentru personalizarea dupa bunul gust si propriul plac a interiorului din dotare.

Ferrari 458 Spider by Project Kahn

Ferrari 458 Spider by Project Kahn

Ferrari 458 Spider by Project Kahn

Distribuie pe Facebook
mai multe