Ferrari vine la Goodwood cu mai multe modele personalizate

Ferrari vine la Goodwood cu mai multe modele personalizate
  • Goodwood Festival of Speed este evenimentul auto al anului in Europa
  • Masinile puternice vor putea fi admirate in MICHELIN Paddock
  • La eveniment va putea fi admirata si Thrust SSC, masina care detine recordul de viteza
Distribuie pe Facebook

Ferrari 458 Italia si Ferrari FF sunt cele doua exemplare personalizate prin programul Tailor Made care vor ajunge la Festivalul Vitezei din Anglia, ce are loc in acest weekend la Goodwood.

Acestora li se mai adauga un Ferrari F12 Berlinetta, masina lui Eric Clapton, SP12 EC, si un monopost de Formula 1, condus in 2010 de Fernando Alonso.

Potrivit worldcarfans.com, care citeaza compania italiana, Ferrari FF are un interior din piele speciala si un plafon panoramic din sticla fumurie, care permite pastrarea temperaturii in interiorul masinii indiferent de anotimp.

Celalalt exemplar personalizat, 458 Italia, are un exterior denumit "Ice White Pearl", cu dungi negre "Grigio Silverstone", iar la interior beneficiaza de tapiterie din Alcantara, ornamente din fibra de carbon si cusaturi "Ice White Pearl".

La Goodwood va ajunge si Ferrari-ul lui Eric Clapton, modelul SP12 EC, bazat pe Ferrari 458 Italia. Este o supermasina realizata tot prin programul Tailor Made, ce beneficiaza de 570 de cai putere livrati de motorul V8 de 4.5 litri.

Distribuie pe Facebook
mai multe