Fiat 500 Abarth by Novitec - Gogule, probleme?

Fiat 500 Abarth by Novitec - Gogule, probleme?
Lasand la o parte problema titlului care tine de o reclama alcoolizata, m-am gandit sa iau in serios noul Fiat 500 Abarth modificat de germanii de la Novitec. Nu de alta, dar la 212 cai putere si dimensiunile unei sticle de bautura spirtoasa, micul italian nu este chiar un subiect tocmai bine ales pentru glumele proaste.
Distribuie pe Facebook

Iesind de pe portile fabricii cu un motor 1.4 turbo ce dezvolta un omenesc 135 cai putere, micul Fiat 500 Abarth este un model indragit de majoritatea tunerilor. Si, conform teoriei "Mic, da' ridic alerg", juniorul italian este pus pe lucruri serioase dupa vizita efectuata la Novitec. In prima faza, simpaticul Fiat 500 Abarth a facut cunostinta cu bariera celor 164 cai putere, urmand ca mai apoi micul model italian sa urce pana la 212 cai putere. Si, cum mai mult inseamna intotdeauna mai bine (sau cel putin atunci cand vine vorba de putere), sa ne concentram pe ultima varianta.

Fiat 500 Abarth by Novitec - Gogule, probleme?

Botezat NT4-CORSE, pachetul de muschi semnat Novitec include o turbina mai mare, admisie imbunatatita, un nou sistem de evacuare, nelipsitul ECU optimizat si alte mici upgradeuri. La 3.016 euro ai putea jura ca pretul este cam piperat, insa in acesti bani primesti 212 cai putere si 325 Nm, indeajuns ca noul Fiat 500 Abarth sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 6.8 secunde.

Fiat 500 Abarth by Novitec - Gogule, probleme?

Iar ca pachetul sa fie complet, modelul italian a fost incaltat de compania germana cu jante pe 18 inci, carora li se alatura un set de arcuri sport.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Fiat 500 Abarth by Novitec
mai multe