Folia care iti rugineste masina. Noua moda in materie de tuning auto?

Folia care iti rugineste masina. Noua moda in materie de tuning auto?
  • Britanicii de la Clyde Wraps au dezvoltat o folie care imita perfect rugina
  • Pentru a ne arata ce si cum, compania de tuning s-a pus pe modificat un VW T5
  • Folia poate fi usor indepartata daca posesorul masinii se plictiseste de stilul rust
Distribuie pe Facebook

Iubesti la nebunie stilul rat, insa preferi totusi sa nu ai de-a face cu rugina adevarata? O companie britanica pare sa aiba solutia perfecta, capabila sa impace si capra, si varza.

In ultimii ani, stilul rat pare sa fi prins avant in Europa, tot mai multi iubitori de tuning de pe Batranul Continent alegand sa conduca masini vechi si ruginite (intentionat sau nu).

Pentru cei care au dezvoltat o slabiciune pentru acest trend, dar prefera confortul si singuranta autoturismelor moderne, o companie britanica a dezvoltat ceea ce poate fi denumit compromisul perfect.

Vorbim, dupa cum cel mai probabil ti-ai dat deja seama, despre o folie exterioara, care ii va conferi masinii tale un aspect ruginit - si asta fara a aduce cu sine inclusiv problemele cauzate de rugina adevarata.

Iar pentru a te convinge pe deplin de cele spuse, cei de la Clyde Wraps chiar s-au pus pe imbracat - de la un capat la altul - un Volkswagen T5 cu propriul lor produs.

Da, rezultatul final nu va castiga respectul cunoscatorilor adevarati insa, spre deosebire de rat-ul original, oricand poate reveni la starea initiala, de la momentul iesirii de pe portile fabricii. Si asta fara costuri suplimentare.

Volkswagen T5 ruginitAsa arata duba germana la momentul iesirii de pe portile fabricii Volkswagen.

Volkswagen T5 ruginitUlterior, incet, dar sigur, T5-ul a inceput sa prinda rugina...

Volkswagen T5 ruginitNu ca producatorul din Wolfsburg nu ar fi facut o treaba buna, ci "din cauza" unei companii de tuning din Marea Britanie.

Volkswagen T5 ruginitAsadar, pentru cei care prefera stilul rat, dar nu vor sa aiba de-a face cu rugina adevarata, britanicii au pregatit o folie speciala.

Volkswagen T5 ruginitO folie speciala care ar putea deveni urmatorul trend in materie de tuning. Tu ce crezi?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Volkswagen T5 ruginit
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 8 Iulie 2015