Ford Focus ST by Wolf Racing - Sa fie cu 285, 300 sau 370 cai putere?

Ford Focus ST by Wolf Racing - Sa fie cu 285, 300 sau 370 cai putere?
Iata ca americanii de la Shelby si Hennessey Performance nu sunt singurele companii care ofera un pachet de tuning pentru noul Focus ST. In competitia ce presupune modificarea ultimei generatii a hot-hatch-ului Ford s-au inscris recent si germanii de la Wolf Racing, care au pregatit un total de pana la 370 CP si 554 Nm pentru propulsorul 2.0 EcoBoost ascuns sub capota.
Distribuie pe Facebook

Clienii europeni ai ultimului Focus ST au noi motive de bucurie. Cei care viseaza la un plus de performanta pot apela acum la serviciile companiei germane de tuning Wolf Racing, care a pregatit un total de pana la 370 cai putere si 554 Newton-Metri pentru propulsorul 2.0 EcoBoost ascuns sub capota celei mai noi generatii a hot-hatch-ului Ford.

Ford Focus ST by Wolf Racing

Sa o luam insa cu inceputul. Cea dintai propunere a tunerului din Neuenstein se limiteaza la o simpla optimizare a unitatii de control, plus un nou filtru de aer, rezultatul fiind un plus de 35 CP si 81 Nm sau, daca vrei, un total de 285 cai putere si 441 Newton-Metri. Pentru cei care vor mai mult de-atat, cel de-ai doilea nivel aduce si un upgrade la nivelul turbinei, ultimul Focus ST bucurandu-se in urma acestui tratament de un 2.0 EcoBoost capabil sa livreze undeva in jurul a 300 CP si 451 Nm.

Ford Focus ST by Wolf Racing

Iar asta nu e tot. Programul celor de la Wolf Racing mai propune posesorilor hot-hatch-ului Ford si un nivel absolut de performanta, ce include si alte modificari in afara celor enumerate mai sus si aduce cu sine un total de 370 cai putere, plus 554 Newton-Metri. De asemenea, viitorii clienti pot opta si pentru suspensie coilover, ce coboara garda la sol cu pana la 50 de milimetri, pentru un sistem de franare imbunatatit, dar si pentru in kit aerodinamic revizuit si oferit in compania unor jante de dimensiuni generoase.

Ford Focus ST by Wolf Racing Ford Focus ST by Wolf Racing

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Ford Focus ST by Wolf Racing
mai multe