Ford Mustang GT by Design World - 435 CP intr-un ambalaj remarcabil

Ford Mustang GT by Design World - 435 CP intr-un ambalaj remarcabil
Considerata o operatiune rezervata in special companiilor americane, modificarea unui Ford Mustang GT si-a gasit adepti si printre tunerii europeni. Intotdeauna primii pe lista la astfel de chestiuni, germanii de la Geiger par sa-si fi gasit un rival in persoana celor de la Design World.
Distribuie pe Facebook

Pornind de la un exemplar finisat in negru al recent-lansatului Ford Mustang GT 5.0, germanii de la Design World au adaugat o folie de culoare portocalie la nivelul caroseriei, transformand astfel muscle car-ul american intr-o aparitie greu de trecut cu privirea. De asemenea, compania de tuning a apelat si la serviciile unei folii ce imita fibra de carbon, aplicata la nivelul spoilerelor fata / spate, capotei motorului si plafonului. Asa cum era de asteptat, din lista cu bunatati nu lipseste nici kitul aerodinamic usor redesenat.

Ford Mustang GT by Design World - 435 CP si-un paintjob remarcabil

Odata ajunsi la interior, viitorii pasageri vor remarca nu doar prezenta accentelor de portocaliu, ci si aparitia unei cresteri de putere. Mai exact, prin optimizarea unitatii de control si instalarea unui filtru de aer sport, germanii de la Design World au obtinut un plus de 23 CP, propulsorul V8 de 5.0 litri dezvoltand acum undeva in jurul a 435 cai putere. La final, suspensia standard a fost inlocuita cu una bogata in componente H&R, iar jantele masoara 20 inci si beneficiaza de pneuri 255/35 ZR20, respectiv 285/30 ZR20 - fata/spate.

Ford Mustang GT by Design World - 435 CP si-un paintjob remarcabil

Pentru modificarile operate noului Ford Mustang GT, compania germana Design World percepe suma de 12.150 euro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Ford Mustang GT by Design World
mai multe