Frankfurt Motor Show 2011: TechArt modifica noul Porsche Cayenne

Industria tuningului a pus ochii pe Frankfurt Motor Show 2011 si planuieste sa organizeze un asalt asupra mult-asteptatului eveniment cu numeroase noi creatii, care mai de care mai impresionante. Lista companiilor ce urmeaza a-si instala cate un stand pe covorul rosu al salonului german creste pe zi ce trece, nume mari confirmand si promitand o prezenta spectaculoasa. Si, asa cum era de asteptat, germanii de la TechArt nu puteau raspunde negativ unei astfel de provocari.
Distribuie pe Facebook

Posesorii ultimului Porsche Cayenne au un nou motiv de bucurie. TechArt, compania de tuning specializata in tot ceea ce poarta logo-ul constructorului din Suttgart, a sosit cu un nou pachet de imbunatatiri pentru cea mai noua generatie a binecunoscutului SUV german, ce include atat un kit aerodinamic redesenat, cat si o crestere moderata de putere sau un interior complet personalizat.

Frankfurt Motor Show 2011: TechArt modifica noul Porsche Cayenne

Sportiv, elegant si, nu in ultimul rand, remarcabil. Pe scurt, asa ai putea caracteriza kitul aerodinamic dezvoltat de cei de la TechArt special pentru noul Porsche Cayenne. Pentru inceput, noua prelungire adauga o nota distincta spoilerului fata, contribuind de asemenea si la racirea optima a sistemului de franare. Tot in partea frontala remarcam si noile proiectoare, acompaniate indeaproape de LED-uri pozitionate orizontal la nivelul prizelor de aer ale spoilerului.

Frankfurt Motor Show 2011: TechArt modifica noul Porsche Cayenne

Modificarile continua si in partea din spate, acolo unde compania germana de tuning a inzestrat celebrul SUV din Stuttgart cu un nou eleron pentru plafon, ce iese in evidenta in special prin dimensiunile sale destul de generoase. Mai mult de atat, spoilerul original vine acum la pachet cu un difuzor subtil de aer, ce gazduieste si cele patru tips-uri cu design unic ale sistemului de evacuare. Surprinzator sau nu, din meniu nu lipsesc nici ornamentele pentru stopuri.

Frankfurt Motor Show 2011: TechArt modifica noul Porsche Cayenne

Privit din lateral, noul Porsche Cayenne by TechArt se bucura de un aspect dinamic, ce da senzatia ca automobilul se afla in miscare chiar si atunci cand sta pe loc. De aceasta perceptie se fac vinovate noile praguri laterale care, impreuna cu jantele forjate de pana la 23 inci si suspensia mai joasa cu cateva zeci de milimetri, dau nastere unui SUV capabil sa impresioneze inca de la prima aparitie.

Frankfurt Motor Show 2011: TechArt modifica noul Porsche Cayenne

La capitolul cresteri de putere, binecunoscuta companie germana de tuning pune la dispozitia posesorilor modelului din Stuttgart nu mai putin de trei optiuni diferite. Prima dintre ele, TA 058/D1, ofera un plus de aproximativ 40 cai putere si 70 Nm pentru versiunea diesel, rezultatul fiind o acceleratie de la 0 la 100 km/h in numai 7.2 secunde. Urmatorul pe lista este kitul TA 058/T1, ce ii confera variantei Turbo undeva in jurul a 560 cai putere si 780 Nm - indeajuns pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 4.4 secunde. Ultimul, dar nu cel din urma, TA 058/T2 va avea premiera mondiala la Frankfurt Motor Show 2011 si ii va garanta aceluiasi Porsche Cayenne Turbo peste 600 CP si 900 Nm.

Frankfurt Motor Show 2011: TechArt modifica noul Porsche Cayenne

Din nefericire, imaginile de la interior lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa germanii de la TechArt promit pentru noul Porsche Cayenne o personalizare fara limite. In plus, pe langa interioarele imbracate complet in piele, compania de tuning ofera viitoriilor sai clienti si un nou sistem multimedia, cu doua monitoare pozitionate in spatele tetierelor fata, scaune individuale si o consola centrala pozitionata intre acestea.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Porsche Cayenne by TechArt
mai multe