Frenezia SUV-urilor cu punte dubla pe spate i-a prins si pe cei de la Kahn. Cum arata creatia acestora

Frenezia SUV-urilor cu punte dubla pe spate i-a prins si pe cei de la Kahn. Cum arata creatia acestora
  • Kahn Design lucreaza la un Defender cu punte dubla pe spate
  • Sursa principala de inspiratie este G650 Landaulet
  • Partea dorsala a fost desenata de la zero
Distribuie pe Facebook

Kahn Design, celebra companie fondata de Afzal Kahn, lucreaza la un SUV cu punte dubla pe spate si plafon retractabil pentru partea dorsala. Acesta este bazat pe Land Rover-ul Defender 110 si urmeaza sa fie propulsat de un motor V8.

Nemtii de la Mercedes-Benz nu stiau ca vor crea o adevarata isterie atunci cand au lansat uriasul G63 AMG 6x6, G550-ul 4x4 Squared sau incredibilul G650 Landaulet.

Intre timp, tot mai multi tuneri au inceput sa dezvolte o versiune proprie de SUV cu punte dubla pe spate, si aici ne referim la americanii de la Hennessey cu al lor Velociraptor 6x6, sau la cei de la Kahn Design care tocmai se pregatesc sa prezinte un vehicul denumit Flying Huntsman 6x6 Soft Top.

Totul pleaca de la un Land Rover Defender 110, probabil unul dintre cele mai populare off-roadere din lume, care a primit sase roti exact ca si G63 6x6 si o parte dorsala asemanatoare cu cea a lui G650 Landaulet. Avem asadar un plafon conventional pana la jumatatea masinii, iar pasagerii din spate se bucura de un plafon retractabil din material textil.

Kahn Design Flying Huntsman 6x6

Din meniu nu lipsesc anvelopele de off-road, un bodykit latit, prize de aer la nivelul aripilor si desigur, o parte dorsala redesenata complet. Rezultatul, sau mai bine spus rezultatul partial, il poti vedea in imaginea alaturata.

Caracteristicile habitaclului raman deocamdata necunoscute, insa data fiind sursa de inspiratie ne putem astepta la un interior luxos, cu fotolii individuale pentru pasagerii din spate, materiale de cea mai buna calitate si fel de fel de echipamente premium.

In ceea ce priveste propulsorul, cele mai multe zvonuri vorbesc despre un posibil agregat V8 LS3 de 6.2 litri, capabil de aproximativ 430 de cai putere. Acesta urmeaza sa fie imprumutat de la un model al americanilor de la General Motors.

Distribuie pe Facebook
mai multe