G-Power dezvaluie M5 Hurricane RG, un nou recordman se arata la orizont!

G-Power dezvaluie M5 Hurricane RG, un nou recordman se arata la orizont!
Desi Germania nu se afla chiar in inima uraganelor, compania G-Power pare fascinata de acest fenomen. Tocmai de aceea, majoritatea creatiilor ce vin din Autenzell poarta denumirea de Hurricane si sunt pregatite sa zdrobeasca orice se arata in calea lor. Iar noul M5 Hurricane RG nu se lasa deloc mai prejos...
Distribuie pe Facebook
Dupa un an 2010 plin de recorduri, germanii de la G-Power deschid 2011 cu...exact!, un nou record. Ultima creatie, botezata nicidecum-surprinzator M5 Hurricane RG, ascunde sub capota un motor in zece cilindri dotat cu doua compresoare ASA deloc-prietenoase, ce livreaza celui aflat la volan nu mai putin de 660 cai putere si 650 Nm. Impresionant, nu-i asa? Mai impresionant de-atat insa este faptul ca modelul bavarez a fost modificat pentru a rula pe GPL, rezultand astfel cel mai rapid automobil din lume alimentat cu acest tip de combustibil. Pe scurt, asta inseamna ca noul G-Power M5 Hurricane RG atinge o viteza maxima de 333 km/h, imediat dupa ce accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 4.4 secunde si de la 0 la 200 km/h in numai 11.4 secunde.

G-Power dezvaluie noul M5 Hurricane RG, un nou recordman se arata la orizont!

La final, tunerul german a adaugat pe lista cu bunatati si un sistem performant de franare, suspensie ajustabila de tip coilver, plus jante pe 20 inci incaltate cu pneuri Michelin. De asemenea, cei de la G-Power afirma ca al lor M5 Hurricane RG se lauda cu emisii mai scazute cu aproximativ 15%, iar pretul GPL-ului este cu 50% mai mic fata de cel al benzinei. Chiar pare o afacere buna, nu-i asa? Asta daca treci peste pretul modificarilor, ce urca pana la un astronomic 33.571 euro - iar costurile de instalare nu sunt incluse in aceasta suma.

G-Power dezvaluie noul M5 Hurricane RG, un nou recordman se arata la orizont!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze G-Power M5 Hurricane RG
mai multe