G-Power face BMW-ul M3 si M4 mai puternic decat un Ferrari 458 Italia

G-Power face BMW-ul M3 si M4 mai puternic decat un Ferrari 458 Italia
  • Cu ajutorul nemtilor de la G-Power, BMW-ul M3 si M4 dezvolta acum 592 de cai putere si 740 Nm cuplu
  • Lista modificarilor include turbine mai mari si mai usoare, downpipe-uri schimbate, evacuare din titan, suspensia noua si jante forjate
  • Modelele accelereaza acum de la 0 la 100 de km/h in doar 3.7 secunde si au o viteza maxima, limitata, de 320 km/h
Distribuie pe Facebook

Tunerul german G-Power tocmai a lansat reteta sa pentru BMW-ul M3 si M4. Rezultatul este unul extraordinar, demn de unele dintre cele mai exotice masini.

Cunoscuti pentru faptul ca iau modele BMW si storc pana la ultimul cal putere din motoarele acestora, nemtii de la G-Power nu se dezmint nici de aceasta data.

G-Power BMW M3 si M4

Multumita modulului Bi-Tronik 2 V3, acestia au reusit sa duca motorul de 3.0 litri al modelelor M3 si M4 in 592 de cai putere si 740 Nm cuplu. Desigur, si cei 425 de cai pe care masina deja ii avea erau mai mult decat suficienti, dar dupa ce cei de la G-Power au terminat cu ele, cele doua modele au mai multi cai putere decat un Ferrari 458 Italia.

Nemtii au ajuns la acest rezultat prin schimbarea turbinelor cu unele mai mari si mai usoare care reduc inertia, imbunatatesc raspunsul acceleratiei si reduc gazele de evacuare, lucru care permite dezvoltarea unei presiuni mai mari.

G-Power BMW M3 si M4G-Power BMW M3 si M4

BMW-ul M3 si M4 tunat de cei de la G-Power beneficiaza deasemenea de downpipe-uri mai mari in diametru, fara catalizatoare desigur, si de o evacuare usoara din titan, cu iesiri de fibra de carbon.

Pe langa impresionanta cifra de aproape 600 de cai putere, modulul Bi-Tronik 2 V3 a modificat si acceleratia de la 0 la 100 de km/h, care acum se face in 3.7 secunde. Viteza maxima a fost si ea imbunatatita, dar si limitata in acelasi timp, ajungand acum la 320 km/h.

G-Power BMW M3 si M4

Lista modificarilor primite continua cu o suspensie noua GM4-RS, componente aerodinamice din fibra de carbon si un set de jante forjate pe 21 de inchi G-Power Hurricane RR.

G-Power BMW M3 si M4G-Power BMW M3 si M4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze G-Power BMW M3 si M4
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 16 Iunie 2016