G-Power ne incanta privirile cu... un Mercedes-AMG de 700+ CP

G-Power ne incanta privirile cu... un Mercedes-AMG de 700+ CP
  • Cel mai nou proiect de tuning semnat G-Power are la baza... un Mercedes S63 AMG
  • Propunerea germanilor include un total de 705 CP si 1.000 Nm, oferit contra 6.898 euro
  • Clientii pot opta si pentru un set de jante forjate pe 21 inch, disponibil la 9.095 euro
Distribuie pe Facebook

Sfarsitul de an ne aduce una dintre cele mai interesante stiri din lumea tuningului. O stire ce implica un Mercedes S63 AMG Coupe si... o serie de accesorii marca G-Power.

Recunoscuti pentru pachetele de tuning ce-au transformat majoritatea modelelor BMW in adevarate bestii pe patru roti, germanii de la G-Power incheie anul 2014 cu o noua provocare: modificarea si imbunatatirea automobilelor Mercedes, situatie ce impinge compania din Autenzell... intr-un segment dominat autoritar de Brabus.

Cum va evolua rivalitatea proaspat instalata intre cei doi mari tuneri ai planetei ramane de vazut, doar urmatorul lucru fiind cert: prima serie de bunatati ce poarta semnatura G-Power si ii este destinata unui model Mercedes implica atat un exemplar S63 AMG 4Matic, cat si un surplus de 120 CP - rezultat in urma optimizarii unitatii de control a motorului V8 bi-turbo de 5.5 litri.

Adaugam in meniu si 100 Nm aditionali in dreptul cuplului maxim, iar rezultaltele obtine sunt dintre cele mai impresionante: multumita celor 705 cai putere si 1.000 Newton-Metri prezenti acum la datorie, super-coupe-ul german dotat cu sistem de tractiune integrala are nevoie de numai 3.8 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Viteza maxima depaseste 330 kilometri pe ora, in timp ce costul upgrade-ului se ridica la 6.898 euro.

Inca mai ai bani de cheltuit? Ei bine, specialistii G-Power nu s-au incumetat - cel putin pentru moment, sa ia la restilizat si cockpitul sau caroseria noului Mercedes S63 AMG Coupe, singurele modificari si imbunatatiri de ordin estetic constand intr-o simpla pereche de jante. O pereche de jante forjate pe 21 inch, oferite in compania unor anvelope MICHELIN pe 265 / 30 R21, respectiv 295 / 30 R21 (fata / spate) si in schimbul unui pret de 9.095 euro, mai exact.

Asadar, acestea fiind spuse, nu mai ramane decat un singur lucru de precizat: asteptam cu nerabdare replica germanilor de la Brabus!

Mercedes S63 AMG Coupe by G-Power

Mercedes S63 AMG Coupe by G-Power

Mercedes S63 AMG Coupe by G-Power

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mercedes S63 AMG Coupe by G-Power
mai multe