G-Power ne serveste un nou Mercedes-AMG de 700+ CP

G-Power ne serveste un nou Mercedes-AMG de 700+ CP
  • G-Power ne serveste un nou Mercedes-AMG de 700+ CP
  • Tunerul german s-a pus de-aceasta data pe modificat un S63
  • Valorile maxime exacte numara 705 CP si 1.000 Nm
Distribuie pe Facebook

G-Power pare sa fi prins gustul AMG-urilor, specialistii germani servindu-ne zilele acestea un nou Mercedes dopat cu 705 cai putere.

Recunoscuti pentru performantele ridicole - printre care si cateva recorduri mondiale, extrase din modelele diviziei BMW M GmbH, oficialii G-Power au surprins intreaga industrie a tuningului prin programul de imbunatatire al unui... Mercedes-AMG.

Specialistii germani nu s-au oprit insa aici, de un tratament similar celui prin care a fost trecut la sfarsitul anului trecut S63 Coupe avand parte si versiunea acestuia in patru usi. Tratament care, dupa cum precizam si la momentul respectiv, presupune optimizarea unitatii de control a motorului V8 bi-turbo de 5.5 litri si cresterea valorilor sale maxime pana la un total de 705 cai putere si 1.000 Newton-Metri.

Pretul modificarii cu pricina se cifreaza la suma neta de 5.797 euro si are ca rezultat direct coborarea timpului necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km./h pana la valoarea de 3.8 secunde. Asta in timp ce inlaturarea limitei de viteza, oferita si ea in pretul anterior mentionat, ii permite acum acului vitezometrului o incursiune pana la pragul celor 330 de kilometri pe ora.

Compartimentul motor nu este insa singurul departament in care cei de la G-Power au simtit nevoia sa intervina, Mercedes-ul S63 AMG ajuns pe mainile specialistilor germani alegandu-se inclusiv cu o pereche de jante pe 21 inch. Oferite alaturi de anvelope in dimensiunea 265 / 30 R21 pe fata, respectiv 295 / 30 R21 pe spate, noile incaltari iti vor scoate din buzunar o suma neta de 7.643 euro.

Un simplu calcul releva un total de 13.440 euro (fara taxe) pentru bifarea celor doua modificari, marea problema in cazul de fata reprezentand-o insa costurile de achizitie ale super-limuzinei de Stuttgart, al caror minim se ridica la 152.022 euro.

Mercedes S63 AMG by G-Power

Mercedes S63 AMG by G-Power

Mercedes S63 AMG by G-Power

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mercedes S63 AMG by G-Power
mai multe