Galben sau rosu am mai vazut, insa nu si verde. Un Mercedes ca ASTA nu o sa intalnesti chiar in fiecare zi

Americanii de la Vorsteiner folosesc pentru promovarea noilor lor jante V-FF 106 un Mercedes C63 AMG de ultima generatie... si culoare verde.
Distribuie pe Facebook

Il recunosti imediat dupa prizele uriase din dotarea spoilerului fata, capota bombata a motorului si cele patru tips-uri cromate care pun capat sistemului de evacuare.

Stii cu ce se mananca pentru ca asta nu-i chiar prima oara cand vezi un Mercedes C63 AMG de ultima generatie, insa cate dintre exemplarele intalnite pana acum au avut... caroseria de culoare verde?

Mercedes C63 AMG de la VorsteinerMercedes C63 AMG de la Vorsteiner

Absolut niciunul, corect? Noroc cu americanii de la Vorsteiner, care au ales un exemplar extrem de special pentru a promova noua serie de jante din aliaj V-FF 106.

Dupa cum putem observa si in fotografiile publicate de oficialii celebrei companii de tuning de peste Ocean, incaltarile cu pricina prezinta un design cu cinci spite duble si o nuanta Carbon Graphite.

Vestea buna e ca nu doar posesorii ultimului Mercedes C63 AMG se vor putea bucura de frumusetea acestor jante, ci si proprietarii anumitor modele BMW sau VAG.

Mercedes C63 AMG de la Vorsteiner

Mercedes C63 AMG de la VorsteinerMercedes C63 AMG de la Vorsteiner

Livrate la pachet alaturi de trei prinderi diferite - 5x112, 5x120 ori 5x130, incaltarile sunt disponibile inclusiv pentru Audi A3, A4 B8, Q3 si TT, BMW Seria 3 F3x, X3 si X4 sau chiar Volkswagen Golf Mk7.

Cat despre diametrul noului model V-FF 106 de la Vorsteiner, aceasta nu poate fi decat de 19 inch. Avem, mai exact, 8.5x19, 9.5x19, 10x19, 10.5x19, dar si 11x19.

Revenind acum la Mercedes-ul C63 AMG folosit pe post de demo car, ei bine... principalul lui punct de atractie il reprezinta motorul bi-turbo cu opt cilindri in V si capacitate de patru litri, care dezvolta pana la 510 CP.

Mercedes C63 AMG de la VorsteinerMercedes C63 AMG de la Vorsteiner

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Mercedes C63 AMG de la Vorsteiner
mai multe