Galpin vrea sa-ti vanda un Mustang desenat de Fisker, cu 750 CP sub capota

Galpin vrea sa-ti vanda un Mustang desenat de Fisker, cu 750 CP sub capota
  • Proiectul GAS Rocket intra in productia de serie
  • Masina are la baza noul Mustang GT, insa ofera 750 CP
  • Exteriorul a fost (re)stilizat de danezul Henrik Fisker
Distribuie pe Facebook

Galpin Auto Sports, compania devenita celebra odata cu participarea in cadrul emisiunii Pimp My Ride, are planuri marete pentru anul 2015. Printre acestea se numara inclusiv comercializarea unui Ford Mustang desenat de Fisker si dotat cu 750 cai putere sub capota.

Design-ul de tip fastback, inspirat de modelul original, propulsorul V8 servit in compania unei transmisii manuale si suspensia independenta ce insoteste in premiera puntea spate, toate aceste detalii transforma noul Mustang intr-o oferta de nerefuzat.

In cazul in care oferta celei de-a sasea generatii a legendarului muscle-car american nu te satisface insa pe deplin, sa stii ca nu este nici un fel de problema: industria tuningului are la dispozitie numeroase solutii pentru perfectarea propunerii celor de la Ford.

Ford Mustang by GASFord Mustang by GAS

Printre creatiile care se lupta pentru banii tai se numara si proiectul Rocket, un Mustang rezultat in urma colaborarii dintre celebra companie californiana Galpin Auto Sports (GAS) si faimosul designer de origine daneza Henrik Fisker - da, acel Fisker...

Disponibil la vanzare in schimbul unei sume aproximative de 100.000 de dolari, acesta impresioneaza in special prin cei 725 de cai putere ascunsi sub capota, rezultati in urma tratarii propulsorului V8 de cinci litri cu sistem de supraalimentare pe baza de compresor mecanic.

Imbunatatirile operate pe plan tehnic continua cu suspensia sport ajustabila si franele Brembo ce aduc in prim plan discuri perforate de pana la 15 inch, munca inginerilor Galpin Auto Sports fiind completata perfect de modificarile stilistice aduse de designerul Henrik Fisker.

Modificari dintre cele mai radicale, "sculptate" in fibra de carbon, ce fac din cea de-a sasea generatie a legendarului muscle-car Ford o aparitie imposibil de trecut cu vederea - doar arunca o privire asupra partii frontale si te vei convinge si singur de cele spuse de noi.

Pachetul exterior se incheie intr-un final cu jantele pe 21 inch si anvelope Pirelli P-Zero Tires, insa schimbarile continua la nivel de interior. Sau cel putin asta speram pentru cei care vor plati pe aceasta creatie aproape triplul Ford-ului Mustang GT aflat la baza.

Ford Mustang by GAS

Ford Mustang by GAS

Ford Mustang by GAS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Ford Mustang by GAS
mai multe