Gemballa a construit un Porsche care face suta la fel de repede ca un Chiron. Fara sa coste insa 2.4 milioane euro

Gemballa a construit un Porsche care face suta la fel de repede ca un Chiron. Fara sa coste insa 2.4 milioane euro
  • Gemballa lanseaza un nou tuning pentru Porsche 911 Turbo
  • Pachetul GTR 8XX Evo-R BiTurbo ofera un total de 828 CP
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza 2.38 secunde
Distribuie pe Facebook

Celebra companie germana Gemballa revine in industria tuningului cu un Porsche 911 Turbo capabil sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in numai 2.38 secunde.

Candva mandria gamei 911, faimosul Porsche 911 Turbo este astazi eclipsat de un GT2 RS mai puternic si mai performant ca oricand. Salvarea legendarului model german vine din partea companiei Gemballa, sub forma pachetului GTR 8XX Evo-R BiTurbo.

Este vorba, mai pe scurt, despre noi turbine, noi interne si alte cateva mici optimizari care ii permit benzinarului in sase cilindri de sub capota sa "atinga" 828 CP. Doar 48 Nm ii mai lipsesc acestei impresionante creatii pentru a se putea lauda cu 1.000 Nm.

Drept urmare, nu este deloc de mirare ca pachetul GTR 8XX Evo-R BiTurbo de la Gemballa viseaza si transmisia PDK aflata in echiparea modelelor Porsche 911 Turbo si Turbo S. Mai ramane de vazut si daca vor tine franele in caz de urgenta majora...

Nu de alta dar, spre deosebire de momentul in care a parasit linia de productie, modelul german sprinteaza acum pana la 100 km/h in exact 2.38 secunde. Primii 200 km/h vin si pleaca aproape la fel de repede, in 7.5 secunde, daca te intrebai cumva.

Iar vestile bune nu se opresc aici. Fiecare Porsche 911 Turbo sau 911 Turbo S echipat cu pachetul GTR 8XX Evo-R BiTurbo de la Gemballa accelereaza de la 0 la 300 km/h in 18.8 secunde si, totodata, are o viteza maxima de peste 360 kilometri pe ora.

Asa cum era de asteptat, dintr-o alta lume este si pretul modificarilor suferite de automobilul german: aproximativ 50.000 de euro, o suma considerabila comparativ cu costul de achizitie al acestuia, insa o nimica toata tinand cont de rezultatul final.

Gemballa GTR 8XX Evo-R BiTurbo

Distribuie pe Facebook
mai multe