Gemballa Mirage GT isi face din nou aparitia, de aceasta data in albastru mat!

Gemballa Mirage GT isi face din nou aparitia, de aceasta data in albastru mat!
Credeai ca trecerea in nefiinta a lui Uwe Gemballa va aduce cu sine si disparitia deja-celebrului Mirage GT? Indiferent de gandurile tale, raspunsul este negativ. Gemballa Mirage GT isi face din nou aparitia si vine, de aceasta data, intr-un albastru mat cu adevarat atractiv!
Distribuie pe Facebook
Recent, compania germana a trecut prin momente dificile, a luat-o de la capat si planuieste sa ne aduca aminte de vremurile sale bune prin noul Mirage GT Matt Edition. Iar in cazul in care nu ai memorat nici pana acum reteta faimoasei creatii din Leonberg, aceasta arata in felul urmator; Pornind de la deja-freneticul Porsche Carrera GT, cei de la Gemballa adauga un kit aerodinamic vulgar, un interior cu design excentric si mai multa putere ca niciodata, in cazul de fata rezultatul final urmand a fi innecat in miliarde de barili de nuanta albastru mat.

La final, precizam ca exemplarul din aceasta galerie foto este un unicat, dar si un posesor de performante incredibile: 650 cai putere, 630 Nm, 0 - 100 km/h in 3.7 secunde, 0 - 200 km/h in 9.7 secunde si viteza maxima de peste 335 km/h.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Gemballa Mirage GT Matt Edition
mai multe