Gemballa tuneaza Avalanche GTR 650 EVO-R

Gemballa tuneaza Avalanche GTR 650 EVO-R
Cand toata lumea se pregateste sa plece in vacanta, tunerul german Gemballla vine cu o noua creatie. Insa nu cu orice creatie, ci cu o super decapotabila. Trei cuvinte definesc cel mai bine modelul Avalanche GTR 650 EVo-R: performanta, aspect pe masura si exclusivitate.
Distribuie pe Facebook

Sa incepem cu performantele. Datorita unei intregi liste de modificari, motorul supercarului german dezvolta 650 cai putere si 950 Nm. Ca rezultat, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in doar 3.4 secunde, iar viteza maxima este de 332 km/h. Si daca nu este de ajuns, inginerii Gemballa pot mari puterea propulsorului pana la 800 cai. Fiecare dupa posibilitati. Tot la modificari tehnice mai specificam si noua suspensie, dar si sistemul performant de frnare cu discuri de 405 mm pe fata si 380mm pe spate.


Despre exterior, doar de bine. Am putea spune ca se reflecta perfect in performantele masinii. Nota de agresivitate este data in special de farurile si aripile a la Carrera GT. Acelasi lucru putem spune si despre noua capota, spoilerul fata cu LED-uri ncorporate, pragurile laterale, spoilerul spate cu difuzor si evacuare incluse si, nu in ultimul rnd, eleronul de dimensiuni considerabile. Jantele masoara 20 inci si au fost incaltate cu pneuri 245/30 ZR 20 pe fata si 325/25 ZR 20 pe spate. La interior, viitorii clienti vor fi rasfatati cu piele si insertii de fibra de carbon. Se mai adauga un nou volan, scaune sport si un set de pedale din aluminiu, iar Gemballa Avalanche GTR 650 EVO-R este gata sa te nsoteasca in vacanta. Binenteles, asta daca esti dispus sa scoti din buzunar vreo 350.000 euro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Gemballa tuneaza Avalanche GTR 650 EVO-R
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 27 Mai 2009