Geneva 2014: Mansory Carbonado GT reprezinta definitia tuningului la superlativ

Geneva 2014: Mansory Carbonado GT reprezinta definitia tuningului la superlativ
  • Germanii de la Mansory au prezentat la Geneva noul model Carbonado GT
  • Proiectul de tuning are la baza modelul Aventador LP700-4 si ofera 1.600 CP
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in aproximativ 2.1 secunde
Distribuie pe Facebook

Cine a spus ca un Lamborghini Aventador LP700-4 nu poate fi imbunatatit, nu avea nici cea mai mica idee despre ce vorbeste.

Iar cel mai bun exemplu in acest sens vine de la Mansory. Nemultumiti de performantele oferite de supercarul italian - performante precum 0 - 100 km/h in 2.9 secunde si viteza maxima de 350 km/h!, specialistii germani s-au pus pe croit un sistem de supraalimentare pe masura V12-lui de 6.5 litri ascuns sub capota, rezultatele finale fiind dintre cele mai impresionante.

Geneva 2014: Mansory Carbonado GT

Intr-o alta ordine de idei, odata adaugate in compartimentul cele doua turbine uriase, plus noile interne, valorile maxime au crescut considerabil, cu nu mai putin de 900 CP si 510 Nm. Asadar, multumita celor 1.600 cai putere si 1.200 Newton-Metri prezenti acum la datorie, acceleratia de la 0 la 100 km/h coboara pana la 2.1 secunde, in timp ce viteza maxima urca depaseste acum pragul celor 370 de kilometri pe ora!

Geneva 2014: Mansory Carbonado GTGeneva 2014: Mansory Carbonado GT

Concluzia? Cu riscul de a ne repeta, cine a spus ca un Lamborghini Aventador LP700-4 nu poate fi imbunatatit, nu avea nici cea mai mica idee despre ce vorbeste. Iar acum nu ne referim doar la performantele mai sus enumerate, ci si la aspectul exterior, noul kit aerodinamic transformand supercarul italian intr-o replica aproape fidela, care nu poate insa zbura, a unui avion de vanatoare.

Geneva 2014: Mansory Carbonado GT

Asta in timp ce aspectul interior propune o doza inimaginabila de lux, multumita insertiilor de piele in doua culori si cusaturilor partial contrastante si realizate in forma de carouri proaspat aparute in peisaj - dar care nu pot fi admirate, din pacate, in aceste fotografii surprinse in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Geneva 2014: Mansory Carbonado GT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Geneva 2014: Mansory Carbonado GT
mai multe