Geneva 2015: AC Schnitzer se alatura petrecerii cu un BMW M4 de 510 CP

  • AC Schnitzer a sosit la Geneva alaturi de un BMW M4 complet modificat
  • Super-coupe-ul bavarez dispune acum de 510 cai putere si 645 Newton-Metri
  • Lista cu bunatati include si un body kit din carbon, plus jante pe 20 inch
Distribuie pe Facebook

De la petrecerea organizata de marile companii de tuning cu ocazia Salonului Auto de la Geneva nu puteau lipsi nici cei de la AC Schnitzer, germanii sosind alaturi de un BMW M4 cu 510 cai putere sub capota.

Finisat in superba nuanta Sakhir Orange, proiectul celebrei companii de tuning din Aachen se remarca numaidecat prin kitul aerodinamic (din fibra de carbon) adoptat la exterior, compus din prelungire si flaps-uri frontale, plus eleron si difuzor de aer posterioare.

Nu vor trece insa neobservate nici jantele forjate pe 20 inch care, impreuna cu suspensia ajustabila ce coboara garda la sol cu aproximativ 30-40 de milimetri, contribuie decisiv la transformarea noului BMW M4 Coupe intr-o vedeta incontestabila a Salonului Auto de la Geneva.

Iar vestile bune nu se opresc aici, colectia de accesorii a germanilor de la AC Schnitzer continuand cu numeroasele insertii de aluminiu destinate interiorului - stii si tu, insertii de aluminiu pentru pedalier, insertii de aluminiu pentru nuca schimbatorului de viteze, pentru levierul franei de mana si asa mai departe.

Pe plan tehnic, proiectul celebrei companii de tuning din Aachen propune o crestere a valorilor maxime cu 79 CP si 95 Nm, propulsorul bi-turbo de trei litri prezent la datorie alegandu-se cu un total de 510 cai putere si 645 Newton-Metri in urma resoftarii unitatii de control.

Cat dureaza acceleratia de la 0 la 100 km/h sau pana unde se duce acum noul BMW M4 Coupe de la AC Schnitzer raman inca simple intrebari fara raspuns, drept pentru care nu putem face altceva decat sa reamintim valorile modelului standard: 4.1 secunde, respectiv pana la 280 km/h.

Geneva 2015: AC Schnitzer ACS4 Sport

Geneva 2015: AC Schnitzer ACS4 Sport

Geneva 2015: AC Schnitzer ACS4 Sport

Geneva 2015: AC Schnitzer ACS4 Sport

Geneva 2015: AC Schnitzer ACS4 Sport

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Geneva 2015: AC Schnitzer ACS4 Sport
mai multe