Geneva 2015: Mansory S63 Diamond are 0 diamante, ofera in schimb 985 CP

Geneva 2015: Mansory S63 Diamond are 0 diamante, ofera in schimb 985 CP
  • S63 AMG Diamond este numele celei mai noi creatii Mansory
  • Proiectul are la baza un Mercedes S63 Coupe si ofera 985 CP
  • Modificarile continua atat la nivel exterior, cat si interior
Distribuie pe Facebook

Contrar denumirii sale, noul Mansory S63 AMG Diamond nu dispune de nici (macar) un singur diamant. In schimb, proiectul germanilor din Brand se poate lauda cu un total de 985 cai putere.

Germanii de la Mansory s-au pregatit intens pentru cea de-a 85-a editie a evenimentului Geneva International Motor Show, oficialii celebrei companii de tuning din Brand sosind in cadrul salonului auto elvetian alaturi de numeroase premiere mondiale.

Printre impresionantele proiecte expuse la fata locului regasim inclusiv un Mercedes S63 AMG in doua usi complet modificat, a carei atractie principala este reprezentata de propulsorul V8 bi-turbo de 5.5 litri si... 985 de cai putere.

Aceeasi fisa cu specificatii tehnice ne mai intampina si cu un cuplu motor de 1.400 de Newton-Metri, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h coborand astfel pana la 3.2 secunde. Viteza maxima? Limitata la 300 de kilometri pe ora.

Din punct de vedere estetic, noul Mansory S63 AMG Diamond iese in evidenta in special prin pachetul aerodinamic dramatic-stilizat, ce aduce un plus de 50 de milimetri in dreptul latimii super-coupe-ului german.

Asta pe langa prizele supradimensionate ale spoilerului fata, difuzorul proeminent din echiparea spoilerului spate sau eleronul integrat in design-ul portbagajului, accesorii servite in compania unor jante forjate dotate cu anvelope in combinatia 255/30/ZR22, respectiv 295/25/ZR22.

Nuanta mata de albastru intalnita la nivelul caroseriei punei capat listei cu imbunatatiri exterioare, insa Mercedes-ul S63 AMG trecut prin mainile celebrei companii de tuning din Brand nu se poate plange nici de lipsa unor upgrade-uri interioare.

Ba dimpotriva: cockpit-ul a fost refacut in totalitate in alb si albastru, cei care au o alta parere despre cum ar trebui sa arate cabina super-coupe-ului german fiind invitati sa-si expuna opinia inainte ca specialistii Mansory sa treaca la treaba.

Geneva 2015: Mansory S63 AMG Diamond

Geneva 2015: Mansory S63 AMG Diamond

Geneva 2015: Mansory S63 AMG Diamond

Distribuie pe Facebook
mai multe