Geneva 2015: Mansory Torofeo ascunde sub capota un V10 bi-turbo de 1.000 CP

  • Cel mai nou tuning pentru Lamborghini-ul Huracan LP610-4 vine de la Mansory
  • Supercarul italian s-a ales cu o pereche de turbine si un total de 1.000 CP
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza acum in numai 2.7 secunde
Distribuie pe Facebook

Germanii de la Mansory nu se afla chiar la prima experienta in compania italianului Lamborghini Huracan LP610-4 insa, spre deosebire de tratamentul anterior, specialistii tunerului din Brand au pregatit o reteta mult mai cuprinzatoare si mai impresionanta.

Debutand in premiera mondiala cu ocazia salonului auto ce se desfasoara zilele acestea la Geneva, noua colectie Mansory Torofeo pentru Lamborghini Huracan LP610-4 include o pereche de turbine, plus interne forjate si alte bunatati de ordin mecanic, propulsorul V10 de 5.2 litri dezvoltand in urma retetei prescrise de specialistii germani nici mai mult, nici mai putin de 1.000 CP.

Geneva 2015: Mansory TorofeoGeneva 2015: Mansory Torofeo

Cu o valoare similara ne intalnim, de asemenea, si la nivelul cuplului maxim, surplusul de 390 cai putere si 440 Newton-Metri dovedindu-se arhisuficient pentru reducerea timpului necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h cu exact jumatate de secunda, de la 3.2 la 2.5 secunde. Acum, in ceea ce priveste viteza maxima, noul Mansory Torofeo promite o incursiune atat pana la, cat si dupa pragul celor 340 de kilometri pe ora.

Asadar, faptul ca in spatele jantelor forjate oferite intr-o combinatie de 9 x 20 / 12.5 x 21 inch (fata / spate) regasim discuri carbon-ceramice de dimensiuni mai mult decat generoase nu ar trebui sa reprezinte chiar o surpriza absoluta. Lucru valabil intr-o oarecare masura si pentru kitul aerodinamic realizat din aceeasi fibra de carbon ultra-usoara si ultra-rezistenta, al carui eleron urias asigura forta de apasare necesara pentru ca Lamborghini-ul Huracan sa ramana "blocat" la sol.

Din pacate, fotografiile care sa surprinda aspectul interior lipsesc cu desavarsire pentru moment, drept pentru care va trebui sa-i credem pe cuvant pe oficialii celebrei companii de tuning atunci cand afirma ca printre imbunatatirile operate aici si-au facut loc inclusiv cateva insertii de piele, accente de alcantara, plus ornamente din carbon finisate in aceeasi nuanta precum caroseria.

Geneva 2015: Mansory Torofeo

Geneva 2015: Mansory TorofeoGeneva 2015: Mansory TorofeoGeneva 2015: Mansory Torofeo

Geneva 2015: Mansory Torofeo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Geneva 2015: Mansory Torofeo
mai multe