Germanii pun pe burta noul Volkswagen Passat B8!

Germanii pun pe burta noul Volkswagen Passat B8!
  • Proaspat lansatul Volkswagen Passat B8 primeste un nou pachet de tuning de la compania Streetec
  • Printre imbunatatirile operate de specialistii germani se numara inclusiv o pereche de jante pe 20 inch
  • Statutul de atractie principala ii revine insa suspensiei pneumatice, ce pune pe burta modelul german
Distribuie pe Facebook

Nemultumit de look-ul noului Volkswagen Passat B8? Nu esti singurul de aceasta parere. Din fericire pentru tine insa, germanii de la Streetec au trecut deja la actiune...

Nici bine nu si-a facut aparitia showroom-urile Volkswagen, iar cea de-a opta generatie a legendarului Passat a si fost luata la tinta de marile companii de tuning ale planetei.

Astfel, dupa ce germanii de la B&B au deschis balul cu un total de 300 de cai putere pentru versiunea de motorizare 2.0 BiTDI, specialistii Streetec s-au pus pe imbunatatit aspectul vizual al noului automobil din Wolfsburg.

Din nefericire pentru cei care pun accentul pe cantitate, lista cu modificari propusa de cei din urma nu este una deloc generoasa. Dar asta nu inseamna ca rezultatul final nu stie cum sa se faca remarcat.

Ba din contra, jantele pe 20 inch - incaltate cu anvelope Pirelli P Zero in dimensiunea 245 /30 ZR20, fac toti banii. Cat despre suspensia pneumatica, ce lipeste de pamant noul Volkswagen Passat B8, ei bine... tindem sa credem ca imaginile vorbesc de la sine.

Asadar, incet dar sigur, oferta de tuning destinata celei de-a opta generatii a legendarului automobil din Wolfsburg creste vazand cu ochii. Dar acesta nu este singurul motiv pentru care sa iti cumperi un exemplar.

Versiunea 2.0 BiTDI 4Motion de 240 de cai putere mai sus amintita si interiorul spatios intesat cu tehnologie de ultima ora reprezinta alte motive pentru care merita sa iei in seama modelul german de clasa medie.

Care, dupa cum precizam si anterior, porneste in Romania de la 22.398 euro. Asta ca tot nu aveam nici cea mai mica idee despre cu cat isi vor taxa specialistii Streetec viitorii clienti...

Volkswagen Passat B8 by Streetec

Volkswagen Passat B8 by Streetec

Volkswagen Passat B8 by Streetec

Distribuie pe Facebook
mai multe