Germanii vin cu folia de 10 mii euro. Norocosul? Un Lamborghini de 610 CP!

Germanii vin cu folia de 10 mii euro. Norocosul? Un Lamborghini de 610 CP!
  • Cel mai nou pachet de tuning destinat Lamborghini-ului Huracan vine de la Print Tech
  • Oferta companiei germane porneste cu o folie exterioara in valoare de 10.000 de euro
  • Clientii pot opta inclusiv pentru un sistem de evacuare din titan, marca Akrapovic
Distribuie pe Facebook

Anul 2016 consemneaza un nou pachet de tuning destinat modelului Lamborghini Huracan LP610-4. Tratamentul cu pricina poarta semnatura celor de la Print Tech si propune inclusiv o folie exterioara mai scumpa decat un automobil Dacia Logan.

In ciuda faptului ca are nevoie de doar 3.2 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 kilometri pe ora, entry-level-ul italienilor de la Lamborghini nu a scapat de efortul si insistenta companiilor de tuning de a crea ceva mai bun.

Asa se face ca posesorii modelului V10 din Sant'Agata Bolognese au la dispozitie tot felul de modificari si imbunatatiri, cei mai curajosi dintre acestia putand opta inclusiv pentru un kit twin-turbo care sa urce puterea maxima a motorului V10 pana la un total de aproximativ 2.200 de cai putere.

Multumit cu performantele oferite de noul Huracan? Atunci iti poti indrepta atentia catre partea estetica a supercarului, acolo unde aceeasi industrie a tuningului a pregatit diverse accesorii de infrumusetare (si nu numai).

Lamborghini Huracan de la Print Tech

Lamborghini Huracan de la Print Tech

Cea mai curajoasa solutie pentru reimprospatarea modelului entry-level din gama Lamborghini vine de la Print Tech, din mainile specialistilor germani - sau, mai bine zis, din imprimanta latex a acestora, iesind o super folie tricolora... al carei pret de vanzare atinge 10.000 de euro.

Suma de bani este justificata atat de creatia propriu-zisa, cat si de dificultatea montarii sale. Mai exact, fiecare panou al caroseriei de Huracan trebuie demontat pentru ca folia anterior mentionata sa fie aplicata ca la carte.

Prins in mrejele tuningului? Atunci afla ca aceeasi companie de tuning din Munchen are pregatita o a doua modificare, cei care cauta o solutie pentru imbunatatirea sunetului evacuarii putand avand la dispozitie posibilitatea de a opta pentru un sistem marca Akrapovic, realizat din titan si decorat cu tips-uri din carbon.

Oficialii Print Tech au ratat sansa de a dezvalui pretul accesorului cu pricina, insa este bine de stiut ca acesta aduce inclusiv un plus de 19 cai putere, respectiv minus de 20.5 kilograme.

Lamborghini Huracan de la Print Tech

Lamborghini Huracan de la Print TechLamborghini Huracan de la Print TechLamborghini Huracan de la Print Tech

Lamborghini Huracan de la Print Tech

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Lamborghini Huracan de la Print Tech
mai multe