Golf-ul care bate orice M, S si RS. Tine-l bine minte ca sa nu te faci de ras

Golf-ul care bate orice M, S si RS. Tine-l bine minte ca sa nu te faci de ras
  • Cel mai nou pachet de tuning de la HGP-Turbo are la baza un Golf R
  • Hot-hatch-ul Volkswagen mizeaza acum pe o herghelie cu 480 de cai
  • Timpul necesar realizarii sprintului 0 - 100 km/h e de 3.2 secunde
Distribuie pe Facebook

Iar partea cea mai frumoasa cu privire la hatch-ul Volkswagen este ca nu costa chiar o avere, asa cum se intampla in cazul modelelor de performanta de la Audi si BMW.

Cu toate ca arata ca oricare Golf R de ultima generatie, acest exemplar de culoare alba este unul dintre numeroasele modificate de specialistii de la HGP-Turbo. Asa se face ca, spre deosebire de celelalte Volkswagen-uri de pe sosea, hot-hatch-ul din cazul de fata se poate lauda cu 480 de cai in compartimentul motor.

Multumita tuningului in valoare de 10.000 de euro, la care se adauga o suma suplimentara cuprinsa intre 1.800 si 2.900 de euro pentru modificarile aduse cutiei, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza acum in doar 3.2 secunde. Mai repede decat la orice BMW M de fabrica.

Hot-hatch-ul de culoare alba a fost testat si pe intervalul 100 - 200 de kilometri pe ora, acolo unde acest Volkswagen Golf R de ultima generatie a reusit sa scoata un 7.5 secunde. O alta veste buna de dat este ca limitarea electronica... care isi intra in drepturi la atingerea unei viteze de 250 km/h a disparut din peisaj.

Ajunsi la final, tinem sa reamintim inca o data - daca mai era cumva nevoie, sumele pentru ca hot-hatch-ul sa bata multe masini cu pretentii. 9.900 de euro, plus 1.700 de euro pentru tuningul motor si manopera, la care se adauga cel putin 1.800 de euro pentru modificarile de la cutie.

Intr-o alta ordine de idei, HGP-Turbo percepe 1.800 de euro pentru ranforsarea transmisiei manuale, suma care creste cu 400 de euro in cazul in care clientul vine cu un Volkswagen Golf R echipat cu versiunea in sase trepte a cutiei DSG. Pentru DSG-ul in sapte rapoarte, nota de plata creste pana la 2.900 de euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 13 Mai 2019