Hamann Tycoon EVO M - 670 CP cai putere si piele de somon!

Hamann Tycoon EVO M - 670 CP cai putere si piele de somon!
Este adevarat, Hamann Tycoon EVO M si-a facut aparitia si la Geneva Motor Show 2010, insa tunerul german nu si-a spus inca ultimul cuvant cu privire la creatia sa. Tocmai de aceea, la editia de anul acesta a salonului auto elvetian, am facut cunostinta cu o noua versiune a impresionantului Tycoon EVO M. Una ce se remarca printr-un interior decorat cu insertii de piele de somon!
Distribuie pe Facebook
Specializati in transformarea oricarui vehicul pe patru roti (si aici nu mai includem de o buna perioada de vreme doar modele BMW) intr-o masina capabila sa te lase fara suflare, germanii de la Hamann au mai pus-o de-o experienta cu deja-infricosatorul BMW X6 M. Rezultatul final a fost botezat Hamann Tycoon EVO M si promite sa se remarce atat prin performante demne de un supercar, cat si printr-un aspect impunator.

Noul Hamann Tycoon EVO M este un infricosator BMW X6 M de 670 CP!

Desi putini dintre noi ar indrazni sa afirme ca SUV-ul bavarez duce lipsa de putere (la naiba!, vorbim de cel mai puternic SUV de serie din lume), tunerul german s-a ocupat de optimizarea unitatii de control si instalarea unui rasunator sistem de evacuare, realizat din titan. Drept urmare, propulsorul V8 twin turbo de 4.4 litri dezvolta acum nu mai putin de 670 cai putere si 950 Nm - indeajuns ca noul Hamann Tycoon EVO M sa atinga bariera celor 300 km/h, imediat dupa ce accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 4.2 secunde.

Noul Hamann Tycoon EVO M este un infricosator BMW X6 M de 670 CP!

De asemenea, iubitorii de senzatii tari vor aprecia si noul pachet aerodinamic, ce se remarca printr-o vulgaritate fara margini. Partea frontala va soca prin noul sau spoiler, dotat cu multiple prize uriase de aer si LED-uri, dar si prin capota realizata din fibra de carbon, in timp ce partea din spate vine la pachet cu un nou spoiler, caruia i se alatura un difuzor, doua eleroane si un set de ornamente pentru stopuri - toate realizate din aceeasi fascinanta fibra de carbon. Alte detalii includ sistem de franare cu discuri ceramice, praguri laterale si aripi musculoase, nota finala fiind data de jantele pe 23 inci combinate cu o suspensie mai joasa, ce coboara garda la sol cu aproximativ 40 milimetri.

Hamann Tycoon EVO M - 670 CP cai putere si piele de somon!

In ceea ce priveste interiorul, noul Hamann Tycoon EVO M ar putea da startul unui nou trend in lumea auto, datorita accentelor de piele de somon cu care se lauda. Pe langa aceasta excentricitate, creatia tunerului bavarez se bucura si de piele "normala", insertii de Alcantara, cusaturi in forma de carouri, volan sport si pedale din aluminiu.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Hamann Tycoon EVO M - Galerie Foto
mai multe