Hennessey HPE600 - Un Chevrolet Camaro de peste 600 cai putere!

Hennessey HPE600 - Un Chevrolet Camaro de peste 600 cai putere!
Ocupati in cea mai mare parte a timpului cu diabolicul Venom GT, americanii de la Hennessey au luat o scurta pauza si au revenit la prima lor dragoste, noul Chevrolet Camaro. Niste mici modificari pe ici-colo, o mereu prezenta crestere de putere, iar acum e timpul sa facem cunostinta cu HPE600, un muscle car pur american, de peste 600 cai putere!
Distribuie pe Facebook

Desprins din cele mai noi povesti cu tuning, impresionantul Hennessey HPE600 ascunde sub capota un urias V8 de 6.2 litri inzestrat cu un sistem de supraalimentare TVS2300, ce face posibila expresia de "a zambi cu gura pana la urechi". Nu de alta, dar cei 602 cai putere si 806 Nm suna al naibii de bine, la fel cum ar trebui sa arate si performantele momentan neanuntate. La aceste cifre deloc de neglijat pun umarul si noua unitate de control, plus evacuarea, admisia si injectoarele upgradate; in plus, cea mai noua creatie a tunerului american vine la pachet si cu garantie de trei ani sau 36.000 mile.

Hennessey HPE600 - Un Chevrolet Camaro de peste 600 cai putere!

Pentru cei care vor mai mult de atat, noul Hennessey HPE600 poate fi inzestrat si cu ambreiaj custom, jante ultrausoare, suspensie coilover, kit aerodinamic subtil si diverse accesorii pentru interior. La final, pentru o prezentare asa cum se cuvine, muscle car-ul american ne arata de ce este in stare!

Hennessey HPE600 in actiune!

Distribuie pe Facebook
mai multe