Hennessey HPE700 este gata de SEMA!

Hennessey HPE700 este gata de SEMA!
Hennessey HPE700... L-am vazut in poze. L-am vazut si auzit in filme. Acum ce mai urmeaza? Urmeaza sa-l vedem in persoana, la SEMA. Incepand de saptamana viitoare!
Distribuie pe Facebook

Omule, este o nebunie... De fapt, nu. Cei de la Hennessey sunt nebuni. Probabil ca au baut prea mult Hennessy inainte. Dar sa revenim la HPE700. Practic, este greu sa gasesti o descriere potrivita pentru asa ceva. Adica ma limitez la perfect. Iar daca iubesti muscle car-urile, perfect nu este indeajuns.

Hennessey HPE700 este gata de SEMA!

Adica stii si tu ce zic, vorbim de un Chevy Camaro SS. Un Chevy Camaro SS care a primit motorul V8 supercharged de 6.2 litri, de pe 'Vette ZR1. Si nici macar nu l-au lasat asa... Nu, l-au mai hranit "putin" si acum vorbim de 725 cai putere si 1004,6611 Nm. Bine, poate am exagerat putin cu conversia, dar trebuia sa arat cumva ca e vorba de un cuplu al naibii de enorm.

Hennessey HPE700 este gata de SEMA!

Si pariez ca acum intrebi "da' in cat prinde suta", "cat baga" si alte chestii de genu'. Desigur, uite si raspunsul. Primii 96 km/h - deh, americanii astia cu 60 mph al lor - ii ia in 3.5 secunde. Un alt obicei al acestora (tot de americani vorbesc, fireste), este sa masoare in cat se realizeaza sfertul de mila. Iar Hennessey-ul o face in 11.3 secunde...

Hennessey HPE700 este gata de SEMA!

Dar stai, povestea nu se incheie aici! Tunerul a mai analizat putin situatia si s-a gandit ca ar mai fi nevoie de ceva. Asa ca HPE700 s-a ales si cu suspensie coilover ajustabila KW / HPE Variant 3, niste frane imense de la Brembo (discuri 15 inci fata / 14 inci spate), un body kit subtil din fibra de carbon si jante HPE pe 20 inci.

Hennessey HPE700 este gata de SEMA!

Si inainte sa apuci sa vezi toate pozele, te mai sochez putin... Ce-ai zice de o versiune twin-turbo cu 850 sau 1.000 CP?  Aha...

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Hennessey HPE700
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 31 Octombrie 2009