Hennessey modifica noul Chevy Corvette Grand Sport, ascunde 610 CP sub capota!

Hennessey modifica noul Chevy Corvette Grand Sport, ascunde 610 CP sub capota!
Americanii de la Hennessey iubesc motoarele supraalimentate, fiecare masina care nu indeplineste aceasta conditie urmand a fi sechestrata intr-o locatie secreta din Texas si inzestrata cu un astfel de implant. Iar spre deliciul nostru, Chevrolet Corvette Grand Sport are nevoie de asa ceva!
Distribuie pe Facebook
Ascunzand sub capota un urias motor V8 de 6.2 litri si doar 430 cai putere, iconicul model al Statelor Unite reprezinta o victima sigura a conversatiilor interminabile ce au ca subiect caii putere per litru. Dar cei de la Hennessey sunt pe cale sa opreasca aceasta discurtie fara de sfarsit, compania din Texas sosind cu o oferta de nerefuzat - un sistem de supraalimentare ce transforma deliciosul Chevrolet Corvette Grand Sport intr-o bruta cu nume de cod HPE600.

Hennessey modifica noul Chevy Corvette Grand Sport, ascunde 600 CP sub capota!

Asadar, propulsorul in opt cilindri lucreaza acum alaturi de un compresor TVS2300 si alte bunatati (admisie, injectoare, pompa de benzina, ECU si nu numai), rezultand o crestere de putere de pana la aproximativ 170 CP. Sau, astfel spus, supercarul american se lauda in fata modelelor stock cu nu mai putin de 610 cai putere, dintre care 520 ajung la rotile spate. In plus, acest lucru se traduce printr-o acceleratie de la 0 la 96 km/h in doar 3.4 secunde, in timp ce sfertul de mila este parcurs in numai 11.4.

Hennessey modifica noul Chevy Corvette Grand Sport, ascunde 600 CP sub capota!

Iar daca asta nu te-a convins, americanii de la Hennessey au pregatit si un video cu a lor bestie.

Chevrolet Corvette Grand Sport by Hennessey in actiune!



Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Chevrolet Corvette Grand Sport by Hennessey
mai multe