Honda n-a putut sa-i vanda una, asa ca si-a construit-o singur. Acum conduce o masina unica pe planeta Pamant

Honda n-a putut sa-i vanda una, asa ca si-a construit-o singur. Acum conduce o masina unica pe planeta Pamant
  • Honda n-a putut sa-i vanda una, asa ca si-a construit-o singur
  • Acum conduce o masina unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune culmineaza cu propulsorul disponibil sub capota, in compartimentul motor. Un 2.0 turbo de provenienta Civic Type R.

Iese numaidecat in evidenta prin caroseria finisata intr-o nuanta bine cunoscuta de alb, pe nume Championship White, insa nici spoilerul fata imprumutat de la varianta 20th Anniversary sau aripa spate confectionata - similar altor componente, unele de la exterior, altele regasite de cealalta parte a portierelor, la nivelul departamentului interior, din fibra de carbon, nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune si nu am exagera cu nimic.

Honda S2000R

Honda S2000R

Honda S2000R

Purtand semnatura specialistilor americani de la Evasive Motorsports, spectaculosul vehicul prezentat publicului larg sub denumirea de S2000R a mai pregatit, totodata, si un set de jante cu diametrul de 18 inch - sculptate din aliaj forjat. Plus o pereche de scaune sport marca Recaro - imbracate in Alcantara de culoare rosie, persoanele indeajuns de norocoase incat sa paseasca in cabina urmand a descoperi si ceasuri de bord digitale etc.

O adevarata opera de arta, impresionantul proiect de tuning a primit - mai mult ori mai putin surprinzator, si un transplant de motor, sub capota fiind regasindu-se, in cazul de fata un propulsor 2.0 turbo de provenienta Civic Type R. Condimentat cu o admisie din carbon de la Mugen si, printre altele, un sistem de evacuare de la Origin Fab - realizat din titan, acesta lucreaza alaturi de o cutie manuala cu sase rapoarte pentru a livra rotilor de pe puntea spate o putere de peste 300 de cai.

Drept urmare, din peisaj nu lipseste - presupunand ca mai era necesara o astfel de mentiune, nici diferentialul cu alunecare limitata semnat de specialistii OS Giken, cu lista elementelor si detaliilor demne de precizat cuprinzand inclusiv etriere Brembo, cu pana la sase pistoane. Seria vestilor continuand cu suspensia coilover din gama Clubsport de la KW - oferita impreuna cu bare anti-ruliu Eibach, dupa cate anunta un comunicat pus la dispozitia presei.

Honda S2000R

Honda S2000R

Honda S2000R

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Honda S2000R
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 3 Mai 2023