Honda nu mai sta dupa tuneri. Compania japoneza s-a apucat de una singura sa modifice noul Civic Type R

  • Honda lanseaza propriul pachet de tuning pentru Civic Type R
  • Meniul include divserse accesorii interioare si exterioare
  • Respectivele modificari sunt disponibile momentan in Japonia
Distribuie pe Facebook

In Japonia, clientii noului Civic Type R au toata sustinerea in cazul in care vor sa isi modifice hot-hatch-ul de 320 de cai putere.

Cum industria tuningului intarzie lansarea primelor modificari destinate noului Civic Type R, Honda a preluat initiativa si a introdus pe piata din Japonia mai multe accesorii estetice pentru modelul sau de 320 de cai putere.

Astfel, clientii aflati in cautarea unui plus de sportivitate sunt tentati cu o pereche de jante in zece spite, cu un eleron din fibra de carbon si, nu in ultimul rand, diverse accente de rosu - pentru partea frontala sau oglinzile laterale.

Honda Civic Type R cu accesorii de fabrica

Honda Civic Type R cu accesorii de fabrica

De asemenea, Honda mai ofera in cazul noului Civic Type R si proiectoare de culoare galbena, paravanturi pentru toate cele patru geamuri, plus diverse elemente interioare, care au si de-aceasta data legatura cu rosul.

Spre deosebire de viitoarele propuneri ale industriei tuningului, in cazul tratamentului prescris de compania auto japoneza nu se poate vorbi si despre o serie de imbunatatiri destinate motorului 2.0 turbo ascuns sub capota.

Motor care, in configuratia standard, dezvolta o putere maxima de 320 CP - valoare livrata exclusiv puntii fata prin intermediul unei cutii manuale cu sase rapoarte si, nu in ultimul rand, diferential cu alunecare limitata.

Noua Civic Type R are astfel nevoie de doar 5.7 secunde pentru a sprinta de la 0 la 100 de kilometri pe ora, in timp ce viteza maxima depaseste cu putin pragul celor 270 km/h, potrivit oficialilor Honda.

Performante cu care hot-hatch-ul japonez i-a lasat pe toti muti de uimire este insa timpul de numai sapte minute si 43.8 secunde obtinut la Nurburgring, un record pentru automobilele cu o configuratie FWD.

Honda Civic Type R cu accesorii de fabrica

Honda Civic Type R cu accesorii de fabrica

Honda Civic Type R cu accesorii de fabrica

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Honda Civic Type R cu accesorii de fabrica
mai multe