Honda s-a apucat de tunat noul Civic Type R

Honda s-a apucat de tunat noul Civic Type R
  • Honda s-a apucat de tunat noul Civic Type R
  • Cum arata acum hot-hatch-ul cu 320 CP pe puntea fata
Distribuie pe Facebook

Cum arata acum hot-hatch-ul cu 320 CP pe puntea fata, ei bine... aflam chiar din urmatorul material video.

Prezentata publicului larg acum mai bine de trei ani, cea mai recenta generatie a celebrei Honda Civic Type R a primit de curand un facelift major. Anuntata chiar in prima parte a lui 2020, versiunea mult imbunatatita a sportivei japoneze de clasa compacta a fost lansata recent si pe piata din Tara Soarelui Rasare.

In compania unei largi palete de accesorii estetice si functionale, dezvoltate special pentru clientii mai pretentiosi din fire.

Accesorii Honda Acces pentru Civic Type R

Comercializata sub umbrela Honda Access, respectiva gama de elemente cuprinde inclusiv o priza de aer din fibra de carbon si poliester de culoare rosie pentru capota motorului de doi litri. Din aceeasi combinatie de materiale sunt realizate, de asemenea, si eleronul pentru portbagaj sau ornamentele interioare.

Seria vestilor bune continua cu diferite accente de rosu la nivelul grilei frontale si oglinzilor laterale, plus jante forjate pe 20".

Acceasi culoare rosie aduce o pata de contrast si la interior, in dreptul plansei de bord, dar si o maciulie din piele, din nou, de culoare rosie sau aluminiu pentru schimbatorul de viteze. Intr-un final, cumparatorii mai pot opta si pentru diferite folii de protectie, doua sisteme de navigatie, senzori de parcare etc.

Puterea maxima a motorului de doi litri mentionat anterior a ramas neschimbata si se ridica in continuare la 320 de cai.

Accesorii Honda Acces pentru Civic Type R

Accesorii Honda Acces pentru Civic Type R

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Accesorii Honda Acces pentru Civic Type R
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 12 Octombrie 2020