Hyundai mai aduce la SEMA 2013 si un hot-hatch de 250 cai putere

Hyundai mai aduce la SEMA 2013 si un hot-hatch de 250 cai putere
  • EGR Group modifica noul Hyundai Veloster Turbo pentru SEMA Show 2013
  • Automobilul in cauza ascunde sub capota un 1.6 turbo de 250 cai putere
  • Lista cu imbunatatiri mai include si suspensie, frane, plus modificari vizuale
Distribuie pe Facebook

Sud-coreenii de la Hyundai par sa fi pregatit numeroase proiecte de tuning cu care sa surprinda publicul prezent la editia din acest an a SEMA Show.

Exemplarul Genesis Coupe de 1.000 cai putere dezvoltat in colaborare cu Bisimoto Engineering nu este singura noutate pregatita de Hyundai pentru SEMA Show 2013. Compania sud-coreeana de automobile va mai dezvalui in premiera mondiala, tot cu ocazia editiei din acest an a celui mai mare salon de tuning din America si din lume, si un Veloster Turbo modificat impreuna cu specialistii EGR Group.

Vorbim mai exact de un Veloster Turbo dezvoltat in special pentru iesirile nocturne pe circuit, capabil sa puna la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 250 cai putere multumita optimizarii unitatii de control si inzestrarii propulsorului turbo de 1.6 litri ascuns sub capota cu o admisie AEM, respectiv un sistem de evacuare MagnaFlow. De asemenea, hot-hatch-ul companiei sud-coreene de automobile si de prezenta unei suspensii coilover ARK, in timp ce sistemul de franare oferit in standard a fost inlocuit cu unul compus din elemente marca Brembo.

In ceea ce priveste aspectul vizual, Veloster-ul Turbo rezultat in urma colaborarii dintre Hyundai si EGR Group iese in evidenta in special prin caroseria finisata intr-un galben vibrant si livrata in compania unui wide-body kit impunator, respectiv a unui set de jante forjate si incaltate cu semi-slick-uri Toyo Proxes R888. Referitor la interior, informatiile sunt inca limitate la acest moment, insa se pare ca hot-hatch-ul companiei sud-coreene de automobile se poate lauda acum atat cu un set de scaune racing marca Takata, cat si un roll cage complet.

Hyundai Veloster Turbo by EGR Group

Distribuie pe Facebook
mai multe