Hyundai ne pregateste de SEMA 2015 cu un Tucson de 700+ CP

Hyundai ne pregateste de SEMA 2015 cu un Tucson de 700+ CP
  • Hyundai anunta un Tucson cu peste 700 CP sub capota pentru evenimentul SEMA Show 2015
  • Intreaga putere este livrata rotilor prin intermediul unei transmisii manuale
  • Meniul pregatit de specialistii Bisimoto continua cu bunatatile de ordin estetic
Distribuie pe Facebook

O versiune de inalta performanta a modelului Tucson nu este chiar prioritatea numarul zero a celor de la Hyundai, insa asta nu inseamna neaparat ca inginerii sud-coreeni nu-si vor rupe din timpul pretios pe care-l au la dispozitie pentru a ne arata de ce anume sunt capabili. Pana la urma urmei, SEMA Show bate din nou la usa.

Chiar daca au mai ramas aproximativ sase saptamani pana la startul celui mai mare salon de tuning al planetei, oficialii Hyundai nu pierd inutil timpul si pregatesc inca de pe acum strategia pentru SEMA Show 2015.

Printre noutatile pe care sud-coreenii le vor expune cu ocazia evenimentului desfasurat in Las Vegas intre 3 - 6 noiembrie se numara si un Tucson de peste 700 de cai putere, dezvoltat impreuna cu specialistii companiei Bisimoto Engineering.

Din pacate pentru fanii sai, crossover-ul cu pricina nu va ajunge niciodata pe linia de productia a celor de la Hyundai, insa nu ar fi de mirare ca modificarile operate de tunerul american sa fie disponibile - mai devreme sau mai tarziu, si la vanzare catre publicul larg.

Si daca tot veni vorba despre acest subiect, cele mai multe dintre imbunatatirile Tucson-ului de peste 700 CP le regasim in compartimentul motor, acolo unde propulsorul de 2.4 litri a fost reconstruit intai cu interne de inalta performanta si decorat apoi cu o turbina Turbonetics BTX-6465.

Pastrarea cutiei manuale cu sase rapoarte - care, ce-i drept, s-a ales cu un ambreiaj 'Stage 5', reprezinta o alta mare surpriza, fructul colaborarii dintre marca Hyundai si tunerul Bisimoto Engineering intampinandu-ne inclusiv cu o suspensie pneumatica, respectiv un sistem de franare pe masura performantelor.

In ceea ce priveste departamentul vizual, cei 700 de cai putere ai Tucson-ului ce va fi expus in premiera mondiala cu ocazia evenimentului SEMA Show 2015 isi gasesc corespondenta atat in grila frontala supradimensionata, cat si in roll cage-ul in patru puncte de la nivelul interiorului.

Nu lipsesc insa din meniu nici modificarile pentru un plus de stil sau confort, jantele din aliaj pe 19 inch sau sistemul audio de inalta fidelitate pentru care au optat cei de la Hyundai si Bisimoto Engineering fiind cele mai bune argumente in acest sens.

Hyundai Tucson de 700+ CP

Distribuie pe Facebook
mai multe