I-a cedat motorul cand ii era lumea mai draga. Masina de 160 CP primeste acum V6-le de pe Giulia Quadrifoglio

I-a cedat motorul cand ii era lumea mai draga. Masina de 160 CP primeste acum V6-le de pe Giulia Quadrifoglio
  • Un american lucreaza la primul Fiat 124 Spider cu motor V6
  • Automobilul american va primitea unitatea Giuliei Quadrifoglio
  • Propulsorul de 2.9 litri ar urma sa primeasca 700 CP
Distribuie pe Facebook

Un american pasionat de tuning vrea sa realizeze zilele acestea ceea ce ar putea fi cel mai tare transplant de motor din ultima perioada de timp: sa monteze V6-le de 2.9 litri si 505 CP de pe Giulia Quadrifoglio pe al sau... Fiat 124 Spider.

Exista numeroase moduri in care poti imbunatati performantele unui automobil, insa uneori risti sa... nu mai apuci sa faci nimic. Cu o situatie asemanatoare s-a confruntat si un american pasionat de tuning, caruia i-a cedat propulsorul chiar in momentul in care finaliza planurile de viitor pentru propriul Fiat 124 Spider.

Tot raul spre bine insa, nefericitul incident oferindu-i in acelasi timp lui Eddie scuza perfecta de a realiza un transplant de motor. Si mai interesant este alegerea facuta: benzinarul cu sase cilindri in V, doua turbine si capacitatea de 2.9 litri, care ii confera versiunii Giulia Quadrifoglio o putere maxima de peste 500 CP.

Omul nostru mai spune ca nu se va opri aici, iar Fiat-ul lui va ajunge intr-un final sa dezvolte undeva in jurul a 700 CP. Exact, lumea va avea in curand ocazia de a face cunostinta cu primul 124 Spider la fel de potent precum un Bentley Continental Supersports, Lamborghini Aventador LP700-4 ori Porsche 911 GT2 RS.

Pentru un automobil care a parasit linia de productie cu doar 160 CP sub capota nu este deloc rau. Cresterea de aproape patru ori si jumatate a puterii maxime va duce insa si la alte modificari, decapotabila italiana cu tractiune spate necesitand si alte imbunatatiri, in special la nivel de suspensie si sistem de franare.

Distribuie pe Facebook
mai multe