I-a 'daruit' anterior un V8 de 7 litri, insa acum vrea sa scape de el. Uite pentru cat se vinde acest inedit BMW 570i

  • Un BMW E39 cu motor V8 de sapte litri a fost scos la licitatie peste Ocean
  • Masina bavareza se lauda cu o cutie manuala si 493 de cai putere la roti
  • Cea mai mare suma oferita pana in prezent se ridica la 25.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Chiar daca la prima vedere pare doar un alt BMW Seria 5 echipat cu pachetul M, ei bine... exemplarul din cazul de fata propune o mult mai lunga lista cu modificari.

Daca acel E39 cu toate dotarile de fabrica, plus cateva optiuni Individual prezentat in cursul zilei de ieri nu a reusit sa te impresioneze, atunci nu stim ce anume o va face.

Stai! De fapt, mai avem o idee, un alt exemplar - cel putin la fel de interesant, al respectivei generatii de BMW Seria 5 fiind scos recent la vanzare... peste Ocean, de-aceasta data.

Iesit de pe portile fabricii producatorului bavarez la sfarsitul anilor '90, automobilul in cauza si-a inceput viata ca un banal 528iT, insa a renuntat de mult la motorizarea I6 din dotare.

BMW E39 cu motor de 7 litriBMW E39 cu motor de 7 litri

BMW E39 cu motor de 7 litri

Pentru ce? Ei bine, afla ca locul unitatii de 2.8 litri si aproximativ 190 de cai putere a fost luat de un propulsor apartinand seriei LSx 427 propusa de americanii de la General Motors.

Asa se face ca "banalul" BMW 528iT fabricat la sfarsitul anilor '90 si scos recent la vanzare peste Ocean se bucura acum de serviciile unui benzinar cu opt cilindri in V si capacitate de sapte litri.

Ca situatia sa fie si mai incitanta, cei 493 CP si 633 Nm masurati la roti ajung catre puntea spate printr-o cutie manuala in sase trepte - Tremec T56 Magnum, in cazul in care te intrebai.

BMW E39 cu motor de 7 litri

BMW E39 cu motor de 7 litriBMW E39 cu motor de 7 litri

La fel de multe picanterii intalnim si pe plan estetic, acolo unde exemplarul in cauza propune spoilere fata si spate agresiv stilizate, plus praguri laterale proeminente sau jante pe 19 inch.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici blocurile optice custom, evacuarea cvadrupla sau interiorul imprumutat aproape in totalitate de la un M5 din aceeasi generatie E39.

Rulat pentru aproximativ 257 mii de kilometri, urmatorul BMW Seria 5 cu motor de sapte litri se vinde prin intermediul unei licitatii tinute pe site-ul BaT, cea mai mare suma oferita fiind de 25.000 dolari.

BMW E39 cu motor de 7 litri

BMW E39 cu motor de 7 litriBMW E39 cu motor de 7 litri

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (52) Poze BMW E39 cu motor de 7 litri
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 27 Septembrie 2016