I-a pus camionetei sale un motor V8 de 707 cai putere. Ca sa moara toti dusmanii.

I-a pus camionetei sale un motor V8 de 707 cai putere. Ca sa moara toti dusmanii.
  • Cea mai inedita camioneta vine din... America, bineinteles
  • Urmatorul Dodge Ram ascunde sub capota motorizarea Hellcat
  • Exemplarul cu pricina se lauda cu un total de 707 cai putere
Distribuie pe Facebook

Peste tot pe unde vei merge, jante mai urate ca cele din cazul de fata nu vei intalni. Exista insa si o veste buna: altul este, de fapt, motivul pentru care ne-am adunat astazi aici.

Suntem absolut siguri ca stii tot ce se poate sti despre motorul impartit de Dodge modelelor Charger si Challenger SRT Hellcat. Exact, acel V8 supraalimentat de 6.2 litri, care dezvolta ceva mai mult de 700 de cai putere si 880 de Newton-Metri, spre disperarea echipajelor de politie.

Drept urmare, nu ne vom mai indrepta si de-aceasta data atentia catre unitatea de propulsie cu pricina, in cazul de fata mult mai interesant fiind automobilul sub capota caruia a poposit: un Ram perfect pentru... caratul materialelor de constructii ori sacilor de furaje pentru animale.

Partea proasta este ca nu avem niciun fel de informatie cu privire la modul in care (si daca) continua lista cu imbunatatiri mecanice, astfel ca ne vedem nevoiti sa revenim, pana la urma urmei, la odioasele jante cu design in cinci spite si finisaj in doua culori - in speta rosu si negru.

Tot de o combinatie ce implica rosul si negrul avem parte inclusiv la nivelul caroseriei, peste care au fost aplicate mai multe dungi orizontale si verticale. Plus, bineinteles, logo-ul specific modelelor Hellcat. Apropo: nu lipsesc din meniu nici blocurile optice cu tenta fumurie.

Dodge Ram de 707 CP

Dodge Ram de 707 CP

Dodge Ram de 707 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Dodge Ram de 707 CP
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 2 August 2016