I-a pus jante pe 20" si a lasat-o pe burta. Acum face senzatie cu Skoda lui peste tot pe unde merge

  • Urmatoarea Skoda Octavia a primit un set de jante pe 20 inch
  • Masina cehilor s-a ales inclusiv cu o suspensie mai joasa
  • A mai fost montat, de asemenea, si un difuzor de aer Rieger
Distribuie pe Facebook

O banala Skoda Octavia Combi e mai mult decat suficienta pentru a intoarce capetele celor din jur. Trebuie doar sa stii ce imbunatatiri sa ii aduci...

Chiar daca este una dintre cele mai populare masini ale Grupului Volkswagen, Octavia cehilor de la Skoda nu se bucura nici pe departe de acelasi tratament precum un Golf sau Passat atunci cand vine vorba despre tuningului primit.

Iar fara prea multe accesorii din care sa aleaga, cumparatorii compactei din Mlada Boleslav sunt nevoiti sa improvizeze - sau, in ultima instanta, sa se multumeasca cu doar doua, trei modificari oferite de cine stie ce companie.

Exista insa numeroase cazuri in care un aparent banal set de jante si o suspensie mai joasa cu cateva zeci de milimetri au schimbat complet fata unei masini, acelasi lucru intamplandu-se si cu urmatoarea Skoda Octavia RS Combi.

Skoda Octavia cu jante pe 20 inch

Skoda Octavia cu jante pe 20 inch

Lasata pe burta prin intermediul unei suspensii de tip coilover si incaltata cu patru Tomason-uri TN17 pe 20 inch, familista (convinsa a) companiei auto din Mlada Boleslav reuseste acum sa intoarca capete peste tot pe unde merge.

Unii ar spune ca aceasta situatie i se datoreaza inclusiv noului difuzor de aer de la Rieger, dar cei mai mult vor cadea de acord ca respectivul element atasat caroseriei in cinci portiere va trece complet neobservat.

Ar fi fost dragut sa aflam si ce se ascunde sub capota masinii cehe in cauza insa, in lipsa acestor informatii, prespunem ca propulsia este asigurata in continuare de o motorizare turbo cu patru cilindri in linie si capacitate de doi litri.

Ca o fi unitatea pe benzina ce dezvolta pana la 230 cai putere sau motorul diesel, cu numai 184 CP sub capota, reprezinta o alta mare necunoscuta care planeaza deasupra acestei Skode Octavia RS Combi.

Skoda Octavia cu jante pe 20 inch

Skoda Octavia cu jante pe 20 inch

Skoda Octavia cu jante pe 20 inch

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Skoda Octavia cu jante pe 20 inch
mai multe