I-a pus motor de Audi si scaune de 1.200 euro / bucata. Acum il vinde pe aceasta suma de bani

I-a pus motor de Audi si scaune de 1.200 euro / bucata. Acum il vinde pe aceasta suma de bani
  • Si-a scos vechiul Volkswagen Lupo la vanzare
  • Masina are un motor tunat de Audi TT, dar si alte modificari
  • Pretul de vanzare a fost stabilit la 12.000 euro
Distribuie pe Facebook

Totodata, lista cu modificari mai cuprinde si un set de jante Brock B5, bad boy look si, nu in ultimul rand, o instalatie audio care ocupa tot portbagajul.

Volkswagen a lansat de curand o versiune hot a modelului up!, varianta GTI amintindu-le tuturor de vremurile in care compania germana avea la vanzare un Lupo GTI.

La 16.975 de euro si cu numai 110 CP sub capota, ramane de vazut si cati se vor incumeta sa comande cel mai nou membru al familiei de modele sport din Wolfsburg.

Intre timp, daca tot am facut paralela cu Lupo, un olandez incearca din greu sa isi vanda exemplarul pe care l-a echipat cu motorizarea 1.8 turbo a unui Audi TT mai vechi.

Nota de plata a modelului german, inmatriculat pentru prima oara in anul 1999, se ridica la 12.000 de euro, in timp ce numarul cailor putere ascunsi sub capota la 230.

VW Lupo de vanzare

VW Lupo de vanzare

Totodata, mai spune proprietarul acestui Volkswagen Lupo, lista cu modificari cuprinde inclusiv o pereche de scaune Cobra Misano, cumparate cu 1.200 de euro / bucata.

Anuntul de vanzare al exemplarului cu pricina ne mai vorbeste, de asemenea, si despre un roll-cage din aluminiu, montat in scop estetic, si nu functional, cum te-ai astepta.

Din punct de vedere estetic, respectivul modelul german se mai poate lauda si cu o caroserie de culoare maronie, bad boy look si, nu in ultimul rand, jante din aliaj Brock B5.

Exceptand scaunele Cobra Misano imbracate in piele Nappa si a roll cage-ului realizat din aluminiu, interiorul mai dispune si de o instalatie audio care a umplut portbagajul.

Fara niciun fel de dubiu, avem de-a face cu un proiect de tuning extrem de interesant, care bifeaza toate capitolele: motor, car audio, styling interior si exterior.

Ramane insa urmatoarea intrebare: merita un Volkswagen Lupo din anul 1999, chiar si in conditiile prezentate in randurile de mai sus, suma de 12.000 de euro: DA ori BA?

VW Lupo de vanzare

VW Lupo de vanzare

VW Lupo de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze VW Lupo de vanzare
mai multe