I-a taiat plafonul cu flexul si a ajuns VIRAL pe internet. Masina de un sfert de milion de euro este GATA

I-a taiat plafonul cu flexul si a ajuns VIRAL pe internet. Masina de un sfert de milion de euro este GATA
  • Jon Olsson si-a terminat cea mai noua masina
  • Este vorba despre un Mercedes-Benz G500 4x4²
  • Atletul i-a taiat plafonul cu flexul
Distribuie pe Facebook

Cea mai noua masina a schiorului Jon Olsson este gata. Vorbim de un Mercedes-Benz G500 4x4² fara plafon, elemente decorative din lemn de tec si mai multe imbunatatiri tehnice.

Atletul Jon Olsson a devenit intre timp vlogger si a avut de-a lungul timpului mai multe masini deosebite. Toata lumea stie RS6-le Avant care i-a si fost furat in urma cu cativa ani sau Rolls-Royce-ul Wraith cu lumini auxiliare si portbagaj pe plafon.

Cea mai recenta bijuterie a schiorului este un Mercedes-Benz G500 4x4², o masina care are un pret de pornire de aproximativ 250.000 de euro. Asta nu l-a oprit insa pe suedez sa-i taie plafonul cu flexul si sa puna clipul video pe internet.

Ei bine, Lord Hans (pentru ca asa a poreclit-o) este gata, astfel ca acum il putem admira in toata splendoarea lui. Pe langa indepartarea plafonului, modificarile includ si ornamente din lemn de tec, identice cu cele intalnite de obicei la ambarcatiuni.

Off-roaderul a primit si cateva imbunatatiri tehnice, inclusiv jante si anvelope speciale de teren accidentat, o evacuare Akrapovic si suspensie noua. In plus, propulsorul V8 biturbo de 4.0 litri dezvolta acum 780 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 29 Iunie 2018