I-a trantit sub capota un motor VTEC, apoi i-a pus Lambo Doors. ASTAZI il vinde pentru aceasta suma

  • Un Peugeot 206 cu motor VTEC de 300 CP a fost scos la vanzare
  • Automobilul francez mai dispune si de alte imbunatatiri
  • Cumparatorul acestui exemplar va avea de platit 11.450 de euro
Distribuie pe Facebook

Un Peugeot 206 fabricat la inceputul anilor 2000 si modificat apoi cap-coada a fost scos de curand la vanzare. Principalul punct de atractie al modelului francez in trei usi il reprezinta... motorul VTEC de 300 CP.

A fost lansat pe piata in toamna anului 1998, ca o alternativa la modelele Ford Fiesta si Volkswagen Polo. Productia lui a durat mai mult de un deceniu, timp in care compania a reusit sa comercializeze peste opt milioane de exemplare.

Unele dintre acestea au sfarsit prin a fi complet modificate, dupa cum s-a intamplat si in cazul de fata. Iar daca ti-am starnit deja interesul, ei bine... atunci afla ca urmatorul Peugeot 206 a pornit de curand in cautarea unui nou proprietar.

Fabricat in 2000, automobilul francez impresioneaza in special prin motorizarea ascunsa sub capota. Este vorba, mai precis, despre o unitate Honda VTEC de doi litri, imbunatatita cu toate cele necesare unei puteri maxime de 300 CP.

Peugeot 206 cu motor Honda

Peugeot 206 cu motor Honda

Tot din anuntul de vanzare al acestui Peugeot 206 mai aflam, de altfel, si ca benzinarul in patru cilindri despre care discutam anterior lucreaza alaturi de o cutie manuala. Dar si ca surprizele nu se opresc aici, ci continua...

Continua cu noi jante din aliaj, care ascuns in spatele design-ului in zece spite discuri de franare de dimensiuni generoase. Printr-un proces de imbunatatire pare sa fi trecut si suspensia, mai joasa acum cu cateva zeci de milimetri.

Din punct de vedere estetic, automobilul francez aflat in cautarea unei noi case prezinta, pe langa spoilerele restilizate si pragurile proeminente, si un set de usi cu deschidere verticala. Plus un eleron pentru plafon din carbon.

La interior, tuningul suferit de acest Peugeot 206 a fost simplicat cat s-a putut de mult. Pe scurt, toate dotarile de confort si distractie au fost inlaturate, iar in locul lor si-au facut aparitia echipamentele specifice unei masini de curse.

Pe cat de interesant, pe atat de costisitor este insa automobilul francez fabricat in anul 2000. Nici mai mult, nici mai putin de 11.450 de euro cere proprietarul acestui exemplar pe reteta descrisa mai sus, daca te intrebai cumva.

Peugeot 206 cu motor Honda

Peugeot 206 cu motor Honda

Peugeot 206 cu motor Honda

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Peugeot 206 cu motor Honda
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 3 Noiembrie 2017