I-a uimit pe toti cu jantele lui. Au fost concepute de Vossen si costa 1.300 de dolari bucata

I-a uimit pe toti cu jantele lui. Au fost concepute de Vossen si costa 1.300 de dolari bucata
  • Vossen a conceput setul de jante LC-103
  • Acestea sunt inspirate din design-ul celor regasite pe Countach
  • Fiecare bucata costa 1.300 de dolari
Distribuie pe Facebook

Acest Lamborghini Huracan a fost incaltat cu un set de jante semnate de specialistii Vossen. Fiecare bucata pleaca de la 1.300 de dolari, pot fi configurate in 48 de culori diferite si pot avea dimensiuni cuprinse intre 19 si 24 de inch.

Formele masinilor de acum 2, 3 sau 4 decenii vor ramane cu siguranta in istorie. Pe atunci nu erau desenate cu ajutorul calculatorului iar fiecare model avea ceva aparte. Insa nu numai caroseriile erau adevarate opere de arta, ci si alte elemente precum jantele.

Lamborghini Huracan cu jante Vossen

Nu ai cum sa nu recunosti modelul stelat de pe legendarul Ferrari F40, Fuchs-urile superbe de pe Porsche 911 sau design-ul inconfundabil, cu gauri, al italienilor de la Lamborghini, regasit pe modele celebre precum Countach, Diablo sau chiar Murcielago.

Lamborghini Huracan cu jante Vossen

Insa, intre timp industria a evoluat, iar modelul jantelor s-a schimbat si a ajuns sa fie influentat de foarte multe variabile. Asadar, cu greu mai gasesti o janta care sa zici ca va ramane in istorie, iar bucuria este cu atat mai mare cand un brand dezvolta un model inspirat din era apusa a automobilismului.

Lamborghini Huracan cu jante Vossen

Acelasi lucru s-a intamplat si cu acest set, construit de americanii de la Vossen. Botezate LC-103, acestea te duc cu gandul la cele folosite de modelul Countach, si fiecare este confectionata dintr-o singura bucata de aliaj. Jantele au un design plin, cu cinci gauri, si pot fi configurate in 48 de culori diferite, si cu dimensiuni cuprinse intre 19 si 24 de inch.

Lamborghini Huracan cu jante Vossen

Desigur, toata aceasta exclusivitate vine cu un pret pe masura, si anume 1.300 de dolari...bucata. Daca banii nu sunt o problema si vrei neaparat acest set de jante, ar mai trebuit sa stii ceva: avand in vedere ca au fost create cu modelele din Sant'Agata Bolognese in minte, ele nu se vor potrivi atat de bine pe alte masini.

Lamborghini Huracan cu jante Vossen

Dar, daca ai din intamplare un Lamborghini Huracan in garaj, atunci comanda-le linistit, deoarece "Taurul Furios" va iesi in evidenta cum n-a mai facut-o pana acum...dupa cum poti observa in aceste imagini.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Lamborghini Huracan cu jante Vossen
mai multe