I-au imbracat in piele pana si difuzoarele din portbagaj. Ce ascunde la interior acest misterios Mercedes C63

  • Cel mai nou tuning pentru vechiul Mercedes C63 vine de la Carlex
  • Meniul propus de polonezi include un interior din piele neagra
  • Exteriorul se lauda cu o nuanta mata de gri, negru si chiar rosu
Distribuie pe Facebook

Iese numaidecat in evidenta prin nuanta mata de gri de la nivelul caroseriei, insa nu aceasta reprezinta atractia principala a urmatorului Mercedes C63 AMG.

Chiar daca a fost inlocuit inca din 2014 cu un nou model, vechiul Mercedes C63 AMG ramane in continuare favoritul anumitor companii de tuning. Este si cazul polonezilor de la Carlex Design, care au luat de curand la modificat respectivul automobil german de inalta performanta.

Iar prin modificat ne referim in special la decorarea interiorului cu piele fina de culoare neagra, folosita inclusiv la nivelul difuzoarelor ascunse in portbagaj. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici cusaturile contrastante de culoare alba sau detaliile unice specifice anumitor suprafete.

Mercedes C63 AMG de la Carlex

Mercedes C63 AMG de la Carlex

Daca mai conteaza, anumite schimbari au fost operate si la exterior, acolo unde caroseria in patru portiere a primit o nuanta mata de gri. Careia, dupa cum putem observa si in aceste imagini, i s-au alaturat jante negre cu design multispita, plus etriere de-un rosu - din nou, contrastant.

Informatiile privind posibila existenta a unor imbunatatiri mecanice lipsesc pentru moment, insa vechiul Mercedes C63 AMG nu este chiar genul de automobil lipsit de putere. Ba dimpotriva: acesta gazduieste in compartimentul motor o unitate V8 6.208 centimetri cubi si cel putin 457 CP.

Si subliniem cel putin, nemtii introducand ulterior un pachet de performanta capabil sa creasca puterea maxima a respectivei motorizari cu alti 30 CP. Suficient pentru ca vechiul model sa bata din acest punct de vedere generatia actuala, care ofera in versiunea de baza undeva in jurul a 476 CP.

Daca discutam in schimb despre varianta de top, ei bine... situatia se schimba radical. Echipat cu un propulsor V8 bi-turbo de patru litri, noul Mercedes C63 AMG S este livrat la pachet alaturi de 510 CP, astfel ca primii 100 kilometri pe ora sosesc dupa numai patru secunde, potrivit datelor oficiale.

Mercedes C63 AMG de la Carlex

Mercedes C63 AMG de la Carlex

Mercedes C63 AMG de la Carlex

Mercedes C63 AMG de la Carlex

Mercedes C63 AMG de la Carlex

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Mercedes C63 AMG de la Carlex
mai multe