I-au pus jante pe 21 si l-au vopsit complet in negru. Acum e unul din cele mai agresive break-uri ale planetei. FOTO

  • Cel mai nou tuning pentru BMW Seria 5 Touring vine de la Dahler
  • Modelul bavarez a primit mai multe modificari exterioare si interioare
  • Clientii pot opta inclusiv pentru imbunatatiri de ordin tehnic
Distribuie pe Facebook

Apreciate anterior pentru capacitatea de incarcare a portbagajului, break-urile au ajuns sa fie in prezent cel putin la fel de interesante precum versiunile cu numai patru portiere.

Lansat la inceputul anului 2017, noul BMW Seria 5 Touring este un break cu totul si cu totul aparte. Automobilul bavarez arata demential, poate fi parcat din telecomanda si, nu in ultimul rand, dispune de o motorizare diesel cu nu mai putin de patru turbine.

Tocmai de aceea, este si una dintre optiunile preferate ale marilor companii de tuning. Cel mai recent pachet cu bunatati vine de la Dahler si cuprinde o serie de elemente sinonime cu sportivitatea absoluta, precum prelungirile proeminente atasate spoilerelor fata / spate.

BMW Seria 5 Touring de la Dahler

BMW Seria 5 Touring de la Dahler

De asemenea, clientii mai pot opta si pentru un set jante cu diametru de pana la 21 inch, plus o evacuare sport cu patru tobe de esapament. Toate acestea, impreuna cu detaliile cromate finisate acum negru, transforma noul BMW Seria 5 Touring intr-o aparitie sinistra.

In ceea ce priveste meniul interior, propunerea companiei Dahler porneste de la un vitezometru gradat pana la 330 de kilometri pe ora. Cei mai pretentiosi dintre clienti pot opta insa si pentru un tuning complet, cu retapitarea in piele si / sau alcantara a cabinei.

Pe plan tehnic, tratamentul prescris noului BMW Seria 5 Touring include cate o crestere de putere pentru aproape fiecare unitate disponibila. Vedeta incontestabila este motorul V8 de pe M550i care, in cazuri extreme, poate fi dusa pana in 570 CP.

Finalul comunicatului Dahler ne pune fata in fata cu pretul modificarilor operate de respectiva companie de tuning. Preturi care ajung chiar si la 13.350 de euro, dupa cum se intampla in cazul pachetului de performanta destinat versiunii M550i anterior mentionata.

BMW Seria 5 Touring de la Dahler

BMW Seria 5 Touring de la Dahler

BMW Seria 5 Touring de la Dahler

BMW Seria 5 Touring de la Dahler

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze BMW Seria 5 Touring de la Dahler
mai multe