I-au pus podea din lemn si scaune in doua nuante, apoi au scos-o la vanzare. In toata lumea exista numai 10 masini ca aceasta

I-au pus podea din lemn si scaune in doua nuante, apoi au scos-o la vanzare. In toata lumea exista numai 10 masini ca aceasta
  • Brabus prezinta oficial noul Fortwo Sunseeker
  • Modelul german are un pret de 59.900 euro
  • Productia este limitata la numai 10 exemplare
Distribuie pe Facebook

O veche vorba spune ca mai putin inseamna, de fapt, mai mult, iar Brabus pare ca sustine aceasta teorie. Argumentul nemtilor este, dupa cum au anuntat recent, un anume Fortwo Sunseeker Limited Edition.

La aproximativ o luna distanta de la debutul proiectului 850 Buscemi - un Mercedes G63 AMG de 850 CP, creat impreuna cu o firma exclusivista de incaltaminte in libera traducere, Brabus a lansat pe piata un nou model diferit de ce suntem diferiti sa vedem in viata de zi cu zi.

Este vorba, mai precis, despre un Smart Fortwo aparut in urma unei colabari cu divizia germana a producatorului de yachturi Sunseeker, astfel ca si micul automobil din Boblingen aduce in mare masura cu o ambarcatiune de lux.

Brabus Fortwo Sunseeker

Brabus Fortwo Sunseeker

Produs intr-o serie limitata la doar zece exemplare, fiecare disponibil la vanzare pentru aproape 60.000 de euro, noul Brabus Fortwo Sunseeker Limited Edition impresioneaza in special prin podeaua decorata cu lemn si scaunele imbracate intr-o piele bej cusuta cu ata neagra pentru contrast.

Asa cum ii sta bine unui proiect de tuning, micul automobil din Boblingen a primit o serie de modificari inclusiv la nivel de exterior, jantele forjate pe 18 inch, dar si evacuarea tripla montata central urmand a iesi numaidecat in evidenta.

Intr-un lista cu atractii principale a noului Brabus Fortwo Sunseeker se incheie cu motorul turbo in trei cilindri, pe care germanii l-au dus in 125 CP - suficient pentru ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze in 9.2 secunde, pentru ca mai apoi acul vitezometrului sa urce pana la 175 km/h.

Dupa cum precizam si anterior, pretul de vanzare al acestui exclusivist se ridica la aproape 60.000 de euro, ceea ce inseamna ca discutam de bani de Mercedes C43 AMG, un sedan cu propulsor V6 de 367 CP si tractiune integrala in standard.

Brabus Fortwo Sunseeker

Brabus Fortwo Sunseeker

Brabus Fortwo Sunseeker

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Brabus Fortwo Sunseeker
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 19 Decembrie 2017