I-au scos motorul de 231 CP si au pus in loc unul de numai 70 de cai putere

  • O Mazda RX-8 din 2004 a fost scos recent la vanzare
  • Sportiva japoneza ofera o motorizare de 1.4 si 70 CP
  • Cumparatorul va avea de platit pe masina 3.700 euro
Distribuie pe Facebook

Mai multe detalii despre aceasta complet neobisnuita Mazda RX-8, dar si pretul ei de vanzare, in randurile care urmeaza.

In urma cu trei ani iesea de pe linia de productie alaturi de un motor rotativ cu capacitate cilindrica de 1.3 litri si putere maxima de aproximativ 231 de cai putere.

Astazi insa situatia ei sta complet diferit, anuntul de vanzare anuntand prezenta sub capota a unui propulsor Renault cu patru cilindri in linie, de 1.4 litri si 70 CP.

Este povestea unei masini Mazda RX-8 inmatriculata ultima oara de autoritatile din Lituania, dar care spera sa paraseasca aceasta tara cat mai repede dupa ce a patit.

Pretul cerut de actualul proprietar se ridica la suma de 3.700 de euro, cu mentiunea ca viitorul cumparator se mai alege si cu o transmisie in sase rapoarte.

De asemenea, anuntul de vanzare mai dezvaluie ca sportiva japoneza ofera si geamuri electrice, aer conditionat, proiectoare de ceata sau inchidere centralizata.

Nu lipsesc din meniu nici ABS-ul, servodirectia, airbag-urile, ori tapiteria din piele si sistemul de navigatie, potrivit proprietarului acestei masini Mazda RX-8.

In ceea ce priveste motivul inlocuirii motorului rotativ de 1.3 litri si 231 CP cu un propulsor Renault in patru cilindri, de 1.4 litri si 70 CP, nimeni nu spune nimic.

Sa fi fost de vina vreo problema greu de rezolvat sau omul nostru... nu se putea obisnui pur si simplu cu consumul mare de carburant al sportivei japoneze?

Mazda RX-8 cu motor de Renault

Mazda RX-8 cu motor de Renault

Mazda RX-8 cu motor de Renault

Mazda RX-8 cu motor de Renault

Mazda RX-8 cu motor de Renault

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mazda RX-8 cu motor de Renault
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 13 Martie 2017