I-au umblat la motor imediat ce au ridicat-o din curtea dealerului. Dupa aceea au scos-o pe autostrada ca sa...

I-au umblat la motor imediat ce au ridicat-o din curtea dealerului. Dupa aceea au scos-o pe autostrada ca sa...
  • Noul Mercedes C43 AMG ofera din fabrica 367 de cai putere
  • Tratamentul performmaster aduce alti 63 CP in meniu
  • Sprintul pana la 100 de kilometri pe ora coboara la 4.1 secunde
Distribuie pe Facebook

... vada cat de repede si pana unde accelereaza noua lor masina de 430 de cai putere. Totul a fost filmat si urcat pe internet, spre deliciul iubitorilor de mare viteza.

La inceputul anului trecut, Mercedes anunta debutul unui nou C43 AMG. Proiectat pentru a lupta impotriva unor modele precum Audi S4 sau BMW 340i, automobilul cu pricina adopta in compartimentul motor o unitate V6 bi-turbo de trei litri si 367 de cai putere.

Recent, sportivul german cu transmisie 9G-TRONIC si tractiune integrala in standard a ajuns in curtea companiei performmaster. A primit cateva cateva optimizari la nivelul motorizarii in sase cilindri si s-a indreptat catre autostrada cu 430 de cai putere.

Odata ajuns aici, respectivul Mercedes C43 AMG a fost testat cu pedala de acceperatia la podea. Primii 100 de kilometri pe ora au sosit imediat, dupa numai 4.1 secunde, in timp ce sprintul de la 0 la 200 km/h a durat doar 15.9 secunde, potrivit inregistrarii.

Acelasi material video surprinde modelul german de inalta performanta atingand viteza de 250 de kilometri pe ora la mai putin de 30 de secunde dupa ce a demarat in forta. Acul vitezometrului este impins apoi pana la valoarea maxima a instrumentului cu pricina.

Distribuie pe Facebook
mai multe