I se mai spune si S3500. Uite ce se ascunde sub capota acestei Honde in trei culori

I se mai spune si S3500. Uite ce se ascunde sub capota acestei Honde in trei culori
  • Urmatoarea Honda S3500 ascunde sub capota un motor de 3.5 litri
  • Propulsorul in cauza provine de la un NSX si a fost modificat
  • Numeroase schimbari regasim si la nivelul departamentului vizual
Distribuie pe Facebook

O recunosti imediat dupa caroseria in trei culori si eleronul masiv de la nivelul capotei portbagajului. Dar acestea nu sunt singurele modificari prin care aceasta Honda... S3500 iese in evidenta.

Unul dintre cele mai apreciate automobile sport din istoria companiei Honda, modelul S2000 a reusit sa impresioneze o lume intreaga cu benzinarul sau de doi litri si (pana la) 250 de cai putere.

Benzinar aspirat pe care anumite companii de tuning au indraznit de-a lungul timpului fie sa il supraalimenteze cu una sau doua turbine, fie sa il inlocuiasca in cazuri extreme.

Cu un caz de forta majora avem de-a face si in aceasta poveste, al carei personaj principal il reprezinta un exemplar iesit din mainile specialistilor ECU Performance acum aproximativ doi ani.

Honda S3500

Honda S3500

Exemplar ce impresioneaza in special prin motorul C32B imprumutat de la supercarul NSX si echipat ulterior cu diverse bunatati, printre care si o capacitate de 3.5 litri.

Asa se face ca personajul principal al acestei povestiri este alintat de cele mai multe ori cu Honda S3500, denumire in spatele careia se ascunde inclusiv o putere maxima de 450 CP.

O putere maxima de 450 CP si un cuplu de 400 Nm, livrate exclusiv puntii spate prin intermediul unei cutii secventiale de la Dranth, respectiv un ambreiaj marca Tilton.

Momentan, nu exista niciun soi de informatie oficiala despre capacitatile acestui exemplar in materie de 0 - 100 km/h si viteza de top, modelul japonez preferand sa ne serveasca alte detalii.

Detalii precum prelungirea proeminenta atasata spoilerului fata sau difuzorul, respectiv eleronul masiv din dotarea partii posterioare, ce promit sa tina daroseria lipita de asfalt.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Honda S3500
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 9 Mai 2017